|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εδω....
μιας και το αποφασισα να φτιαξω το ενυδρειο μου μαλαουι θα ηθελα να κανουμε συζητηση πανω σε επιλογες.... στο μυαλο μου εχω αυτα πανω κατω... εσεις τι λετε??? Melanochromis Cyaneorhabdos iodotropheus sprengerae pseudotropheus sp. acei labidochromis yellow labidochromis hongi pseudotropheus red zebra
|
||||
|
||||
![]() ![]() Την πισίνα? (έξι είδη νομίζω είναι πολλά.Εγώ δεν θα διάλεγα τα ζέμπρα) |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε την καψουρα μου ρε φιλε...Socolofi
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ότι θες, αλλά κάντο όμορφο όπως το παλιό σου malawi.
|
|
||||
|
||||
![]()
πειραζει αν γινει πιο ομορφο????
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
αυτα τα ειδη που εγραψα ειναι τα ειχα παλι στο 360αρι σε 4αδες εκτως το labidochromis hongi που ειχα μονο ενα... ![]() ![]() και δεν ειχα ποτε τσακομους, ολα ηταν πολυ ηρεμα αλλα ειχαν πολλες κρυψωνες... σκεφτομουν να τα ξαναβαλω για να τα δω σε πολυ πιο μεγαλο ενυδρειο.... μου αρεσει και το cynotilapia afra ------------------------- αν τα βαλω θα γινει αρενα εκει μεσα φιλε μου... θα πρεπει να ειμαι με ενα ροπαλακι και να κραταω ισοροποιες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 25-09-10 στις 19:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αθανασιε...Μονο socolofi εννοουσα να βαλεις
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κιχλιδες Vs Νανοκιχλιδες | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-09-10 10:59 |
Εκδρομη ΚΒΕ 2010 - συζητηση για τα μελη του Συλλογου | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 03-03-10 10:27 |
ιδεα προς συζητηση | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 167 | 15-04-08 13:43 |
200 L MBUNA | petros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-12-07 12:28 |
200 L MBUNA | petros | Malawi | 4 | 03-07-07 17:49 |