|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα αγορασα 3 ατομα απο αυτο το ιδος γαριδας στην τιμη των 18 ευρο
![]() ![]() ![]() απο οτι ιδα το grade τους ειναι ή Α ή Β με βαση αυτη την οικονα:http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...ed=0CBoQ9QEwAA η ερωτηση μου ειναι η εξεις αξιζουν τα λεφτα που εδωσα δηλαδη τα 6 ευρο ανα ατομο ή με πιασανε κοροιδο ![]() ![]() ![]() υγ τουλαχιστον καταλαθος παντα μου εβαλε αλλη μια πολυ μικροτερη απο τις αλλες..που καταλοθος την ειδα και εγω οταν εφτασα στο σπιτι μου... |
|
||||
|
||||
![]()
H τιμη αυτης της γαριδας καθοριζεται αναλογα με το grade,οποτε αν πηρες grade A ειναι μια χαρα τιμη (το grade A εχει και αλλες ακομα διαβαθμισεις),ακομα και για B δεν ειναι ακριβη.
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο,
Τοσο περιπου κοστιζουν στην Ελλαδα.Ειναι πολυ ομορφες και ευκολες γαριδες.Ελπιζω να εχεις γεννες με τον μικρο αριθμο που αγορασες.Αν εχεις γεννες φροντισε να τις διαχωρισεις αναλογα με το grade που θα προκυψει.Εγω δεν το εκανα και μπορω να πω οτι σταδιακα χαθηκε η οποια διαβαθμιση,πραγμα που εμενα προσωπικα δε με χαλαει. Λουκας |
|
||||
|
||||
![]()
α γιατι εδω στο πετ σοπ δεν εχουν ιδεα για το τι ειναι το grade και ηταν μπερδεμενες μεσα στο ενυδρειο που τις ειχε..
εγω του ειπα να μου βαλει αυτες.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο,
Απο ποια πολη τις πηρες? Λουκας |
|
||||
|
||||
![]()
στην Καβαλα εφερε σημερα και εφερε ακομα και black crystal και διφορα καινουρια ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από πιο κατάστημα στην Καβάλα; Νομίζω 2 είναι όλα κι όλα.. Αυτό στην Δ. αγορά ή στις καμάρες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατήρηση γαρίδων C.R.S. (Crystal Red Shrimp) | klipitiklopos | Γαρίδες του γένους Caridina | 24 | 02-03-16 16:02 |
Προσαρμογη C.R.S. (Crystal Red Shrimp) | klipitiklopos | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 02-03-16 01:51 |
red crystal shrimp σε 60l απορίες | nitroqqq | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 69 | 07-10-15 16:30 |
80 λίτρα για red crystal shrimp | anttheo | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 22 | 17-06-14 12:09 |