|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια
![]() μετα απο μια μικρη απουσια μου,επιστρεφω και ηρθε η ωρα να παρουσιασω το ενυδρειο μου. Πληροφορίες Διαστάσεις:80χ35χ35 Όγκος:98λιτρα Κατηγορία:Φυτεμενο Φυτά ![]() Ψάρια / ¶λλα είδη:5 corry panda,3 otocinclus και ενα ζευγαρι kribensis Διακοσμητικά υλικά:υποστρωμα ,ασπρη χαλαζιακη αμμος,μη ασβεστολιθηκες πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 4χΤ5 24W Διάρκεια φωτισμού:9 ώρες Φιλτράρισμα:εξωτερικο eheim ecco 2234 Θερμοστάτης:jagger 100w Λίπανση:ΕΙ Παροχή CO2:2κιλη φυαλη Παράμετροι: pH:6,8-6,9 Γενική σκληρότητα (GH):10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:καθε κυριακη Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:τρεχει εδω και 4 μηνες,περιμενω σχολια διορθωσεις και επισημανσεις ![]() Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μίμη ωραίο γίνεται.Μονο βλέπω έχεις ΄προβληματάκι με τις άλγες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το φυτεμενο σου
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικο !
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο φιλε μου!!! μπραβο σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
τα φωτα γιατι τα εχεις 10 ωρες ?
ομορφο μπραβο
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω
![]() Ναι Σταυρο εχω προβλημα με τις αλγες και δε ξερω και που οφειλεται..co2 εχω πολλυ και δε προκειται να υπαρχει ελειψη..και απο λιπανση κανω την Ε.Ι. . τι μπορει να φταιει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |