|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεννηθηκαν πριν λιγες ωρες.
Ευχηθητε μου να μου ζησουν, γιατι αλλιως τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα με αυτο το ειδος. Αν δεν αφησουν απογονους και τωρα, σε μερικους μηνες θα φτασουν στο τελος της ζωης τους και τερμα.. Μεχρι στιγμης εχω χασει 2-3 γεννες οπου τα μικρα για καποιο λογο δεν επιβιωσαν. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Αλεξ πανέμορφα ...εύχομαι από καρδιάς, να σου ζήσουν...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με το καλό συνονόματε!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω βρε παιδια, ! αν δεν ζησουν και τωρα, τον Σεπτεμβριο τους αλλαζω ενυδρειο και τις βαζω μονες τους σε 100αρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάει πουθενά ο νους σου τι μπορεί να φταίει;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Nαι Θοδωρη. Τελη Μαιου ειχα 2 γεννες αλλα οι πρωτες ζεστες με επιασαν στον υπνο και η θερμοκρασια ανεβηκε στους 27 για μια μερα που δουλευα. Οταν γυρισα σπιτι αυξησα αναταραξη και εβαλα ανεμιστηρα, αλλα μαλλον ηταν ηδη αργα για τα μωρα.Ακομα και οι ενηλικες δεν αντεχουν για πολυ πανω απο 25.
Αν δεν εφταιγε η θερμοκρασια τοτε μαλλον συμπεριλαμβανομαι στους πολλους χομπιστες παγκοσμιως που για ανεξηγητους λογους δεν μπορουν να τις αναπαραξουν και χανουν τα μωρα λιγες μερες μετα την γεννηση τους. Σκεφτομαι οτι τωρα εξηγειται η τιμη τους και η σπανιοτητα τους... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν...δεν ξερω απο γαριδες αλλα αυτο που βλεπω μου αρεσει πολυ...ολα θα πανε καλα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Krakatau blue tiger (Aura blue shrimp) | el.stel | Γαρίδες του γένους Caridina | 9 | 18-10-11 21:22 |
blue tiger | xristoss | Γαρίδες του γένους Caridina | 1 | 10-09-11 15:36 |
Blue Tiger-Blue pearl πρωτες φωτος !!! | Raven | Γαρίδες | 79 | 16-04-10 08:39 |