|
![]() |
#1 |
Θολο νερο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημερα στην παρεα!!!Εδω και καποιες μερες καταφερα και εστρωσα το ενυδρειο μου βλεποντας τις μετρησεις μου τη βλεπω το νερο μου ειναι θολο
![]() Ευχαριστω. |
|
Εμφανίσεις: 4667
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες θολο ??
πρασινο ?? βαλε τιμες νερου δεν εχεις ψαρια φανταζομε μεσα ? ειναι το πρωτο νερο που εβαλες απο την αρχη ?? εκανες τη μεγαλη αλλαγη 90 % πριν βαλεις ψαρια ????? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχεις δοκιμασει ενυδρειακο βαμβακι στο φιλτρο??
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι μετρησεις ειναι: ΝΟ3=25 ΝΟ2=0 ΚΗ=7 GH=7 PH=7,6 Αμμωνια=0 |
|
||||
|
||||
![]()
μια μεγαλη αλλαγη νερου
και βαλε ψαρακια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aν προκειται για bacterial bloom λογω αδυναμης βιολογιας, η μεγαλη αλλαγη νερου δεν θα ωφελησει σε τιποτα. Αλλαγη νερου συστηνεται μονο αν υπαρχουν αμμωνια, αμμωνιο ή νιτρωδη. Και σιγουρα δεν συστηνεται μεγαλη αλλαγη νερου χωρις σοβαρο λογο αν το ενυδρειο ειναι νεο-στρωμενο.
Αν παλι προκειται για απλη θολουρα απο αιωρουμενα σωματιδια ή σκονη, τοτε αντιμετωπιζεται με λιγο ενυδρειακο βαμβακι στο φιλτρο, οπως πολυ σωστα ειπε ο alex και με λιγη υπομονη. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολο νερο | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 16-12-08 12:35 |
θολο νερο | thanos33 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-05-08 05:37 |
θολο νερο | τονυ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-02-08 20:38 |
θολο νερο | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-08 13:59 |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ? | ΑΡΤΕΜΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 14-02-05 10:53 |