|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα η καλη η αναγνωριση παιδια...
Στην αρχη τα θεωρησα ACEI,αλλα δεν ξερω...
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι aulonocara και μαλλον nyassae η jacobfreibergi
και το δευτερο haplochromis ειναι νομιζω.τωρα το ειδος...θα το κοιταξω |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σας βοηθαει,ειναι μπολντοζες κανονικες,δεν τα εχω δει απο κοντα,μονο απο την φωτο και εγω αλλα απο οτι λεει ο φιλος που τις εχει του εχουν ξεριζωσει και καταστρεψει ολα τα φυτα και μεταφερουν συνεχεια την αμμο σε λοφους μεχρι να βρουν τζαμι στον πατο.
------------------------- Επισης να πω οτι και τα δυο εχουν ιδιο μεγεθος περιπου 13-15 ποντους και το πιο σκουρο κυνηγαει το ανοιχτοχρωμο. Εγω με αυτα που μου λεει εχω καταθεσει τα οπλα. Για βοηθηστε οι γνωστες των μεγαλων λιμνων.
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 14-01-10 στις 01:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πιο πιθανο να ειναι και το δευτερο καποιο ειδος aulonocaras
|
|
||||
|
||||
![]()
Η πρωτη απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι η walteri ή η stuartganti...
Η δευτερη δεν εχω ιδεα...
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι μαλλον nyasse και το δευτερο αποκλειετε να ειναι καποιο ειδος ,μαλλον για διασταυρωμενο το βλεπω.
|
||||
|
||||
![]()
ναι συμφωνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαμός με τα haps
![]() Εγώ,ο πρώτος πιθανολογώ ότι είναι Aul.jacobfreibergi ή saulosi ή stuartgranti. Στο δεύτερο με μπερδεύουν οι οριζόντιες ρίγες και τα χείλη του ψαριού. Είναι λογικό να κυνηγάει ο πρώτος το δεύτερο αφού έχει παρόμοια χρώματα με το θηλυκό του(είναι όμως θηλυκό?) Γι αυτό όταν φιλοξενούμε αυτά τα είδη πρέπει ο προμηθευτής μας να είναι αξιόπιστος,αφού κυκλοφορούν πολλά υβρίδια και εμείς πολύ δύσκολα μπορούμε να ξεχωρίσουμε το είδος,ειδικά των θηλυκών που είναι παρόμοια. |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως για τη συμπεριφορα που αναφερεις..πρεπει να ναι και λιγο στριμωγμενα
|
|
||||
|
||||
![]()
Στριμωγμενα με τιποτα.
2 ψαρια σε 280 λιτρα ειναι. Οπως και να εχει...Χαριζοντε και τα 2!
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω οτι δεν ειναι στριμωγμενα .αν ησουν κοντα ευχαριστως να τα επαιρνα
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΙΧΛΙΔΑΣ | rasbora | Malawi | 6 | 19-06-08 22:52 |
αναγνωριση κιχλιδας.... | kanarini | Malawi | 6 | 30-05-08 15:47 |
αναγνωριση κιχλιδας | octania246 | Malawi | 7 | 14-05-08 08:45 |
αναγνωριση κιχλιδας.... | kanarini | Malawi | 9 | 08-03-08 22:38 |
Aναγνωριση Κιχλιδας. | Τασος Καρβεντουζης | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 42 | 21-05-07 10:35 |