|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρκετες φορες εχει αναφερθει στο φορουμ ο τροπος με τον οποιο τα χρυσοψαρα και τα κοι ζευγαρωνουν και αναπαραγονται.......
Ομως, αλλο να το διαβαζεις η να το ακους απο καποιο φιλο χομπιστα και αλλο να το βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια....καμια σχεση... ![]() Δεν ξερω ποσοι φιλοι ειχαν την τυχη να δουν αυτη την διαδικασια (οσοι εχουν λιμνη θα την ειδαν η θα την δουν) αλλα προκειται για ενα εκπληκτικο γεγονος!!!!!!!!!!!!!! Εχω παρατηρησει οτι την εποχη του ζευγαρωματος ειδικα τους μηνες Μαϊο, Ιουνιο και Ιουλιο η διαδικασια αυτη γινεται συνηθως τις πολυ πρωινες ωρες οι οποιες μαλιστα σε καποιες στιγμες η ολη φαση γινεται με πολυ βιαιο τροπο (οπως θα δειτε και πιο κατω) με αποτελεσμα πολλες φορες τα ψαρια να τραυματιζονται που ευτυχως ομως μετα απο 3-4 μερες οτι γδαρσιμο, αιματωμα ή οτιδηποτε αλλο εξαφανιζονται. Στο συγκεκριμενο βιντεο ολα τα ψαρια συμμετεχουν στην τελετη ![]() ![]() Τελειωνοντας να πω οτι οι σκηνες που ακολουθουν ειναι ακαταλληλες για ανηλικους (εκτος αν υπαρχει η γονικη συναινεση) ![]() ![]() Τελος να ευχαριστησω τους georgarask και ειδικα τον halva69 για την πολυτιμη βοηθεια που μου εδωσαν για να μπορεσω να ανεβασω το βιντεο. http://www.youtube.com/watch?v=2LNdUPdCPmQ
|
||||
|
||||
![]()
Xαλάλι σου για το μπανιστήρι !!!
Χαμός γίνεται sex-party ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σεξουαλική φρενίτιδα
![]() ![]() Πάντως βαράμε κι εμείς κουσούρια έτσι; Ξύπνησε ο άνθρωπος, πήρε την κάμερα και βγήκε έξω να τραβήξει τα ψάρια να κουτουπώνονται (το ίδιο έκανα κι εγώ με τους μονομάχους μου) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
7:00 το πρωι ε!! Κατεβηκα να φτιαξω ενα καφε για να ξυπνησω, αφου πρωτα κοιταξα απο το παραθυρο του καθιστικου (ετσι κανω παντα) ![]() ![]() Ε δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησω ετσι ![]() Παντως καφε.... δεν ηπια ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Αχ ... να ημουνα χρυσοψαρο!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπα...μην τον ευχαριστεις....οπως ομολογει και ο ιδιος χαρα του...
![]() ![]() οπου οπου ματι και χαρα...ο χαλβαδουκος πρωτος! ![]() ![]() πολυ ενδιαφερον θεαμα!!! αντε καλα γεννητουρια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου άρεσε που ο άλλος κοίταξε μέσα στην γλάστρα μήπως και του ξέφυγε καμιά!!!! [στο σημείο 2:34]
Πάρτυ με πολλά ούζα και καλη παρεα ![]() Να σου ζήσουν. Υ.Γ. άξιζε το βίντεο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα αυτο ειναι ζευγαρωμα....
![]() Σε εμενα ολη μερα αυτο γινετε!... ![]() Αντε και καλους απογονους!... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια απολογουμε....ξεχασα να αναφερω οτι το βιντεο δεν ειναι φρεσκο, το τραβηξα τον ιουνιο.......
![]() Σας μπερδεψα λιγο.... ![]() Για την ιστορια να πω οτι μετα απο ολο αυτο το καρκασιαλλικκη (τι ομορφες λεξεις λεμε εδω στην κυπρο ![]() Αυτη τη στιγμη δεν ειναι εποχη για λιμνη......ηδη τα ψαρια αρχισαν να κινουνται νοχελικα και ακομα λιγο, οταν πεσουν κι'αλλο οι θερμοκρασιες θα πανε για υπνο ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Χρυσόψαρων:Φροντίδα γόνου. 2o Μέρος | SOCRATIS | Αναπαραγωγή | 32 | 21-05-16 12:50 |
Αναπαραγωγή χρυσόψαρων(ranchu) σε ενυδρείο.1ο Μέρος | SOCRATIS | Αναπαραγωγή | 36 | 15-02-16 08:50 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 17 | 09-07-06 00:32 |
ΕΙΔΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΩΝ | Artemis | Χρυσόψαρα | 3 | 28-04-05 13:03 |