|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή ξέρω ότι στο φόρουμ υπάρχουν και πολλοί Πατρινοί όπως και εγώ, που αναγκαζόμαστε να ψωνίζουμε από πολύ μακριά σας έχω ένα ευχάριστο νέο. Στην περιοχή της Αγυιάς και στην οδό Νοταρά ανοίγει ένα pet shop που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολλά αθηναϊκά. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω το παιδί που το έχει μπορώ να σας πω τουλάχιστον ότι είναι ο μόνος στην Πάτρα που αγαπάει αυτό που κάνει. Κοντά του έιχα μάθει τα πάντα για ενυδρείο γλυκού νερού και με βοήθησε στα πάντα. Εκτός αυτού είναι ο μόνος που έχει και τις πιο χαμηλές τιμές από όλους τους άλλους εδώ στη πόλη και αν δεν έχει κάτι θα κανονίσει να στο φέρει άμεσα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάνεις λάθος φίλε.. Ήδη ξεκίνησε και για θαλασσινό. Θα έχει τα πάντα. Στο λέω στα σίγουρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαιως θα χει και για θαλασσινο, σιγουρα οχι οσο το τροπικο, αλλα πηστευω θαχει αρκετα πραγματα.
Να χει καλες τιμες και θα παει παρα πολυ καλα, πρεπει σιγα σιγα και η πατρα να αποκτησει εχα Pet shop , που να βρησκεις τα παντα !!! 3η μεγαλυτερη πολη της Ελλαδος ειμαστε και μεχρι στιγμης δεν υπαρχει ενα Pet shop να καλυπτει πληρως τις αναγκες μας. Να ναι καλα το παιδι που το ανοιγει και χει παντα καλες δουλειες ![]() (αλλαζω και γω το ενυδρειο που χω , βγαζω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο συμφωνώ μαζί σου για το θέμα το ότι πρέπει και εμείς να αποκτήσουμε ένα καλό pet shop εδώ στη πόλη μας. Από τιμές πάντως είναι ο πιο φθηνός από όλους τους υπόλοιπους ςδώ πέρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Almost και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα. στις αρχές πήγαινα να αγοράσω κάτι αλλά πρώτα έκανα έρυνα αγοράς. Όταν το ένα μαγαζί έχει τον αραγωνίτη της carib sea με 62 Ευρώ τα 9Kg και από Αθήνα το βρίσκω 32 Ευρό τότε εγώ γιατί να ξαναπάω εκεί να ψωνίσω. Όταν σε άλλο κατάστημα πήγα να πάρω ένα σαλιγγάρι και μου λέει ότι έχει 18 Ευρώ και όταν το ρώτησα γιατί τόσο ακριβό? κι αυτός να μου απαντάει ότι είναι turbo και εγώ μετά να το βρίσκω με 4,50 Ευρώ τότε πες μου τι να κάνω??
Εγώ γνωρίζω το παιδί που έχει το άλλο μαγαζί και είναι ο μόνος που δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Πάντα με βοηθούσε σ' ότι απορίες είχα μέχρι να μάθω, είναι ο μόνος που με απέτρεπε από αχρείαστες αγόρες, πάντα είχε πιο χαμηλές κατα πολύ από τους υπόλοιπους και είναι ο μόνος που έβρισκε και μου παρέγγελνε προϊόντα που δεν είχε και εγώ τα ζητούσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω
![]() ![]() Τωρα θα μου πεις αφου βαριεσαι τι τους εβαλες , καλα εδω δικιο εχεις , δεν με περνει να πω τιποτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το συγκεκριμένο κατάστημα απλά μεταφέρεται από δίπλα (που δεν είχε-έχει θαλασσινά) που λειτουργεί τώρα και ανοίγει με καινούργιο συνέταιρο. Τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά τον καινούργιο συνέταιρο (και αρκετά αυτόν που ήταν στο παλιό). ------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
Αλλά το 3η πόλη στην Ελλάδα δεν αποτελεί κριτήριο (με πόση ανεργία και πόσα ενυδρεία, ίσως). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη almost : 12-12-09 στις 20:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |