|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια
![]() ![]() ![]() θελω να μαθω μηπως καποιος εχει κανει μονος του επιπλο για ενυδρειο,γιατι εγω θελω να φτιαξω μια γυαλα 50*50*50 (90λιτρα)και δεν μπορω να βρω επιπλο που ειναι μονο για ενυδρεια και με αυτες τις διαστασεις.ενω τα αλλα δεν τα πολυ εμπιστευομαι λογω βαρους ![]() σας ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτά τα λίτρα είναι περιττό να μιλάμε για εμπιστοσύνη σε έπιπλο. ένα οποιοδήποτε έπιπλο μπορεί να σηκώσει το ενυδρειο αυτό. αρκεί να πατάει καλά και το ενυδρειο πάνω σε αυτό, αλλά και αυτό στο πάτωμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
α οκ σε ευχαριστω πολυ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν μιλάμε για τραπεζάκι "έπιπλο" ναι. αν μιλάμε για κάτι τραπεζάκια με πόδια χιαστή όχι.
δεν βάζεις μια φωτογραφία καλού κακού, να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- το πανω μερος ειναι αυτο,πανω εχει το 30λιτρο μου,συγνωμη για το οτι ειναι καθετη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 01-07-09 στις 16:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να παρεις ξυλα απο praktiker και με γωνιες να φτιαξεις ανετα ενα ωραιο επιπλο, εγω πριν λιγες μερες εφτιαξα επιπλο για 180 λιτρα ενυδρειο που μπορει να αντεξει και ακομα περισσοτερο βαρος μεχρι και 500 με 600 λιτρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιπλο με 29 ευρώ!?!? | theofilos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 11-05-08 12:16 |
ροδακια σε επιπλο ενυδρειου? | HoG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 13-12-07 18:32 |
Επιπλο ενυδρειου | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 06-06-05 12:49 |
ΒΑΣΗ-επιπλο ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ.....ΠΙΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ? | maria-paok | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-01-05 14:14 |