|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ξεκινωντας να αναφερω οτι ο calcium reactor που δουλευω ειναι dyi χωρις θεση για probe, xωρις αυτο να δικαιολογει την αμελεια η την αφελεια που ειχα οτι δεν θα συμβει ατυχημα δουλευοντας τον reactoρα χωρις controller...
![]() ετσι μια μερα γυρνωντας καταλαβα αμεσως οτι κατι δεν παει καλα, αφου αρκετα sps κοραλια ηταν ασπρισμενα.. ![]() πλησιαζοντας βλεπω 3,4 damsel στον αφρο, και ολα τα αλλα ψαρια στον πατο να βαριανασαινουν... αμεσως πεφτει το ματι μου στην μπουκαλα η οποια ειχε αδειαση ολη, σημειωτεον γεματη με περιπου 2/3 του ογκου της... κατευθειαν ανοιξα παραθυρα, εστρεψα ολους τους κυκλοφορητες στην επιφανεια, και φουλαρα την κυκλοφορια, ευτυχως σε καμια ωρα τα ψαρια ειχαν συνελθει, και σε καμια βδομαδα η ζωοξανθελη ειχε επανελθει στα sps, γλυτωνοντας ετσι σχετικα ανωδυνα... απο τοτε εννοειται οτι ο reactoρας δουλευει με controller, οπου το μιγμα πεφτει πρωτα σε ενα κουτακι απο πλεξιγκλας οπου βρισκεται το probe, και μετα στο κυριως ενυδρειο... προς γνωση και συμμορφωση.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουπς... φθηνά τη γλίτωσες ?
|
||||
|
||||
![]()
Το ηξερες οτι ειναι μεγιστο λαθος να μην ελεγχεις το ΡΗ του calcium reactor.
Εσυ τη γλυτωσες φθηνα. Γνωστος μου που εκανε το ιδιο "ατοπημα" εφτασε το ΡΗ του ενυδρειου στο 5-6 και τα πηρε ολα στο χερι!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ακριβως οπως τα λες βασιλη, γι αυτο το αναφερω, για να αποφευγονται στο μελλον τετοιες βλακειες..
![]() εδω να αναφερω οτι δουλευα τον ριακτορα χωρις controller γυρω στον ενα χρονο, την χρονικη ομως στιγμη που θα σου κατσει η στραβη δεν την ξερεις... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου είσαι πολύ ΤΥΧΕΡΟΣ. Εγώ δεν πρόλαβα και μέχρι να γυρίσω τα βρήκα ΟΛΑ να επιπλέουν. Από τότε διοξείδιο ΤΕΛΟΣ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πρεπει να τα κατεδαφιζουμε ολα και να λεμε ΤΕΛΟΣ χωρις να υπαρχει λογος.
Εφοσον γινεται σωστα η χρηση καθε εξαρτηματος στο ενυδρειο δεν πρεπει να φοβομαστε , ουτε το διοξειδιο ουτε τιποτα .
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 21-10-16 16:43 |
Μπουκαλα CO2 | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 15-05-09 22:06 |
μπουκαλα co2 | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-11-06 13:19 |
Co2 Μπουκαλα Που? | Stilatos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 14-04-06 23:39 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |