|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
έπεσα πάνω σε αυτό http://el.articlesbase.com/article_94772.html τυχαία και προβληματίστηκα,Η μετάφραση είναι όπως πάντα λίγο χάλια οπότε όποιος δεν ξέρει αγγλικά βάζει λίγο φαντασια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ προσωπικά, έχω σκύλαρο στην αυλή. Αν και του έχω απαγορεψει το μπάνιο και να πίνει από τη λίμνη, δεν είναι λίγες οι φορές που τον προκαλεί για μια βουτιά, πράγμα που μπορεί κάποτε να κάνει. Σε αυτήν την περίπτωση, αν προχωρήσω με κατασκευή λάινερ, ίσως του χρόνου να μιλάμε για ανακατασκευή από γδάρσημο σκύλου. Παίρνεις πάντα τα δεδομένα που έχεις στο χέρι και αφού νοιώσεις ότι είσαι έτοιμος ξεκινάς. Δεν πρόκειται π.χ. να αποχωρηστώ το σκυλάκι, ή π.χ. να κλειδώσω με κλειδαριές την αυλή μου για να μην μπαίνουν παιδιά να δουν τα ψάρια (πράγμα που το έχουν κάνει 1-2 φορές τα παιδιά της γειτονιάς) ώστε να ψαρέψουν ψάρια εν αγνοία μου. Σε περίπτωση ατυχήματος, την ΑΜΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ. Πάρτε το πιο πάνω παράδειγμα ως εξαιρετικά σοβαρό και σημαντικό.
|
||||
|
||||
![]()
αυτό με τα παιδιά είναι μεγάλο πρόβλημα.εγω είμαι στην φάση επένδυσης με πέτρες και η λίμνη είναι άδεια και τα πιτσιρίκια έχουν κολλήσει. φαντάσου να έχει μέσα ψάρια.μάλλον πάω για ηλεκτροφόρο πλέγμα....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε κανεις λιμνη με σκυροδεμα , αμολας και τον σκυλαρο ελευθερο να κανει και τις βουτιες του χωρις προβλημα και φυλαει και την λιμνη απο τα παιδια. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντώνη,μην το λες για αστείο. Πρέπει να σκέφτεσαι τα πάντα ώστε να καλύπτεις όλα τα ενδεχόμενα. Ένας σκύλαρος στην αυλή, έστω και φιλικότατος (όπως τον δικό μου), έχει αποτρεπτικό αποτέλεσμα στα παιδιά στο να εισέλθουν μόνα τους στην αυλή, να πειράξουν τη λίμνη και το βασικότερο, να πάθουν οτιδήποτε. Σοβαρότατο ενδεχόμενο βέβαια που ίσως τότε να ψάχετε ***συντονιστή λίμνης. ***Εκτός βέβαια και αν ο Τόλης βάλει το "μέσον" του και μου επιτρέψουν υπολογιστή και διαδίκτυο στο κελλί. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εννοειται οτι το ειπα για αστειο. Σιγουρα πρεπει να 1000εξετασεις ολες τις περιπτωσεις ωστε να αποφυγεις καθε ενδεχομενο προβλημα-ατυχημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαγαζια με μεμβράνες Liner | Π. Ψαρράς | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-06-06 15:13 |
Νερό βρύσης εναντίον νερού από Α/Ο | lasal | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 09-02-06 00:48 |