|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
το ενυδρειο μου
το ενυδρειο μου εδω και 2 χρονια
PH: 7,5 GH: 16,0 KH: 6,0 Διαστάσεις: Όγκος: 200L νερό Κατηγορία: γλυκού νερού Φυτά: πλαστικα Ψάρια:2 γατοψαρα,2 αγγελοψαρα,2 νεον,10 μολλυ,12 πλατυ,2 χηρες,2 ζεβρες,10 ξιφοφορους Διακοσμητικά υλικά: φυσικό χαλικι Φόντο:αφισα με ξυλο Φωτισμός: 1 λάμπες Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα:1 εσωτερικό φίλτρο Θερμοστάτης: 200w (οι σταμνες, το κοραλι και οι κιχλιδες εχουν βγει)>>φοτο |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα!
Γιατί δε βάζεις μια φωτογραφία όπως είναι τώρα να μή μπερδευόμαστε; Βλέπω βέβαια πολλά είδη μέσα, πολλά ψάρια γενικά, το νερό είναι σε χαμηλή στάθμη κ.α. Αλλά βάλε μια νέα φωτό να δούμε... |
|
|||
|
|||
40 ψαρια σε 200λτ???
και δν τεριαζουν μεταξει τους. |
|
||||
|
||||
Γιαννη καλωσηρθες στο forum.εχεις παρα πολλα ψαρια στο ενυδρειο σου.μπορει να ειναι αρκετα μεγαλο αλλα πρεπει να αφαιρεσεις αρκετα.αναλογα με τις αναγκες των ψαριων.θα σου δωσω ενα παραδειγμα.αν το ενυδρειο σου δν εχει υψος 60 με 70 cm ειναι καλο να αφαιρεσεις τα αγγελοσψαρα.δν ξερω αν εγινα κατανοητος διαβασε τις απαιτησεις τον ψαριων σου και κανε την σωστη επιλογη συμφωνα με τις αναγκες των ψαριων σου
|
|
||||
|
||||
από πια πλευρά του έβρου είσαι πάνω ,κάτω ?........ .................................................. .............
γατοψαρα,2 αγγελοψαρα,2 νεον,10 μολλυ,12 πλατυ,2 χηρες,2 ζεβρες,10 ξιφοφορους........ .....αθάνατοι πετσοπαδες!
|
|||
|
|||
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm
δες εδω και εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ???? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
το ξερω ρε παιδια και ειναι σημαντικο προβλημα και για την καθαροτητα του νερου...στην αρχη ημουν πολυ τρελλαμενος με τα τροπικα ψαρια και αγοραζα-αγοραζα οπου αρχισαν νε με γεννουν οι ξιφοφοροι τα μολλυ τα πλατυ και γεμισαν το ενυδρειο...αλλα δεν θελω και να τα αποχωριστω....φανταστειτε εχω δωσει και υπεραρκετα σε φιλους...(μολλυ-πλατυ-ξιφοφοροι) αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να τα χαρησω |
|
||||
|
||||
οπως λες θα πρεπει να τα αποχωριστεις....το συντομοτερο το καλυτερο για τα ψαρια...
δεν ειναι μονο ο αριθμος τους...ειναι και ψαρια με διαφορετικες απαιτησεις.... διαβασε τα λινκς που σου δωσανε....θα καταλαβεις...
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Για σου φιλε μου.Επειτελους και ενας Ορεστιαδητης ρε παιδια........μονος ειμαι τοσο καιρο!!!.Τωρα......οπως σου ειπαν τα παιδια πρεπει να αφερεσεις καποια ψαρια απο εκει μεσα.και πρωτα απολα βγαλε το παγκασεους (καρχαριακια)!!.Γινετε τρομερα μεγαλο και ειναι ακρος ακαταλιλο για ενυδριο.Αν μπορεις ανεβασε και καμοια αλλη φοτο.
Φιλικα Γιωργος
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gojoy Για σου φιλε μου.Επειτελους και ενας Ορεστιαδητης ρε παιδια........μονος ειμαι τοσο καιρο!!!.Τωρα......οπως σου ειπαν τα παιδια πρεπει να αφερεσεις καποια ψαρια απο εκει μεσα.και πρωτα απολα βγαλε το παγκασεους (καρχαριακια)!!.Γινετε τρομερα μεγαλο και ειναι ακρος ακαταλιλο για ενυδριο.Αν μπορεις ανεβασε και καμοια αλλη φοτο. Φιλικα Γιωργος φοτο πως ειναι τωρα το ενυδρειο μου |
|
||||
|
||||
:
Αρχική Δημοσίευση από Gojoy Για σου φιλε μου.Επειτελους και ενας Ορεστιαδητης ρε παιδια........μονος ειμαι τοσο καιρο!!!.Τωρα......οπως σου ειπαν τα παιδια πρεπει να αφερεσεις καποια ψαρια απο εκει μεσα.και πρωτα απολα βγαλε το παγκασεους (καρχαριακια)!!.Γινετε τρομερα μεγαλο και ειναι ακρος ακαταλιλο για ενυδριο.Αν μπορεις ανεβασε και καμοια αλλη φοτο. Φιλικα Γιωργος φοτο πως ειναι τωρα το ενυδρειο μου.........................[/quote] |
|
||||
|
||||
Αρχική Δημοσίευση από Gojoy
Για σου φιλε μου.Επειτελους και ενας Ορεστιαδητης ρε παιδια........μονος ειμαι τοσο καιρο!!!.Τωρα......οπως σου ειπαν τα παιδια πρεπει να αφερεσεις καποια ψαρια απο εκει μεσα.και πρωτα απολα βγαλε το παγκασεους (καρχαριακια)!,,,,............Γινετε τρομερα μεγαλο και ειναι ακρος ακαταλιλο για ενυδριο.Αν μπορεις ανεβασε και καμοια αλλη φοτο. Φιλικα Γιωργος φοτο πως ειναι τωρα το ενυδρειο μου.................................[/quote][/quote] |
|
|||
|
|||
το πετσετακι το εχεις ομως στο τραπεζακι........οπως την πεθερα μου που εχει στην τv και στο ψυγειο ακομη
|
|
||||
|
||||
......Oρεο το ενυδειο αλλα δεν συμφωνω να εχεις μεσα τα παγκασεους
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τα καρχαριακια καποια στιγμη θα βγουν.... επιασε το καλοκαιρι και ολα τα ζωοτοκα μου ειναι εγκυα...! θα γεμισει το ενυδρειο ψαρακια |
|
||||
|
||||
πιστευω βελτιωθηκε αρκετα..ακουω αποψεις
|
|
||||
|
||||
μεγαλη διαφορα!!! εστω και με πλαστικα φυτα....εχεις βελτιωσει κατα πολυ την εικονα και το κυριοτερο την ψαροσυνθεση αποτι βλεπω..τι και ποσα ψαρακια εχεις τωρα??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-07-09 στις 20:00 |
|
||||
|
||||
Πραγματικά πολυ μεγάλη διαφορά... Μπράβο!
|
||||
|
||||
ευχαρηστω
|
|
||||
|
||||
ειχα και γεννητουρια αυτην την βδομαδα να και μια φοτο...
Υ.Γ τωρα μου γενναει και το platy καμια 20αρια |
|
|||
|
|||
Αυτο μεσα σε μπουκαλι και με τοσο φαι δεν ειναι καθοοοοολου καλο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δες εδω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360 το μπουκαλι που εχεις ακομη χειροτερα..
|
||||
|
||||
γιατι ρε παιδια..?δεν υπαρχει προβλημα..ποσες γεννες εχω μεγαλωσει ετσι..
το νερο το ανανεωνω καθε μερα... |
|
||||
|
||||
αντε να το πουμε πιο παραστατικα για να το καταλαβεις καλυτερα ας υποθεσουμε οτι σε κλεινουμε σε μια τεραγωνη γυαλα που θα χωρας μεσα αλλα δεν θα εχεις και πολλη χωρο για να κουνηθεις η να περπατησεις και φυσικα θα σου παρεχουμε τροφη, οξυγονο και, οτι αλλο θελεις ποσο καιρο νομιζεις οτι θα αντεξεις εκει μεσα χωρις να στρεσαριστεις,χωρις να χαλασεις την διαθεση σου μια μερα δυο μερες μετα θα μεταμωρφωθεις ταυρο μεσα σε γυαλοπολειο το ιδιο και χειροτερα νιωθουν τα ψαρακια σου στο μπουκαλι χωρις να το καταλαβαινεις εσυ..... καταλαβες φιλαρακι τωρα!!!!!!!!!!!! δοξα το Θεω ημουν συγουρος οτι θα καταλαβαινες
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οχι : smt043 |
|
||||
|
||||
κριμα..
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Γιατι εισαι τοσο αρνητικος προφανος ολοι εδω μεσα προσπαθουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον. Και οι πιο εμπηροι τους αρχαριους! (και το καπνισμα κανει κακο αλλα αμα σου πει καποιος να το κοψεις και συ δεν θες φανταζομαι αρνησε ποιο ευγενικα) αλλα στην περιπτοση αυτη δεν κανεις κακο σε σενα αλλα σε αλους ζωντανους οργανισμους που δεν φταινε σε τιποτα. ΝΑ σαι καλα φιλε μου ολα τ απαραπανω τα ειπα καλοπροερετα.
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|