|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν το πρόβλημα μου: Το ενυδρείο μου (120 x 50 x 60) τρέχει απο τον Οκτώβριο και φιλοξενεί 6 Variabilichromis Moorii και 5 Calvus.
Αλλαγές νερού 30% εβδομαδιαίως Τάισμα μα Αρτέμια Φωτισμός: 12 ώρες με χρονοδιακόπτη με 1 36W day Light και 1 36W GroLux. Όπως βλέπεται και στις Φώτο έχει γεμίσει το χαλίκι με πράσινη τριχοειδή άλγη. Η άλγη στα τζάμια έκανε την εμφάνιση της αλλά τώρα έχει αρχίσει να μειώνεται ενώ αυτή στα χαλίκια είναι εμφανώς σε αύξηση. Σημείωση η άλγη αυτή είναι μόνο στα χαλίκια και δεν υπάρχει καθόλου τέτοια στις πέτρες. Πείτε μου παρακαλώ καμια γνώμη για το πως να απαλλαγώ απο αυτήν. Δέν μ'ενοχλέι ούτε εμένα ούτε τα ψάρια απο όσο φαίνεται απλά το θέμα είναι καθαρά αισθητικό!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τις λάμπες σου? Πόσο καιρό τις έχεις?
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη δεν ειναι πρασινη τριχοειδης, αλλα cladophora !! Aν ειχες φτεμενο θα σου ελεγα να το ξηλωσεις και να το ξαναστησεις απο την αρχη. Ισως η χειροτερη αλγη γλυκου νερου..http://www.guitarfish.org/algae
--------------------- Στο Τανγκανικα την καταστρεφεις ανετα με οξυζενε. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι δυσκολη αλγη αλλα και σημαδι ,βαησ του αρθρου,οτι ολα πανε ρολοι στο ενυδρειο καθως προτιμαει τις ιδιες συνθηκες με τα φυτα.Ειχα και γω τετοια αλγη και ειτε την εβγαζα με το χερι,ειτε οπως λεει και το αρθρο ενεση με οξυζενε...Με τον καιρο εφυγε μονη της.Υπομονη.Εμενα συνηθως εβγαινε στα ξυλα πανω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Στο άρθρο που μου έδωσες γράφει κάτι και για excel μπορείτε να μου το κάνετε πιο λιανά για να το καταλάβω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα... Λέτε ρε παιδιά να είναι από αυτό;;; ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φιλωτα, θα κανεις το εξης κολπο: παρε ενα ταπερ χωρις το καπακι του, κανε μια μικρη τρυπα στον πατο του και με αυτο καπακωσε τις αλγες. Επειτα παρε με μια συριγγα το οξυζενε και απο την τρυπουλα που εχεις ανοιξει στο ταπερ, ριξε λιγο-λιγο μεσα. Αφησε το κανα 5 λεπτο και μετα βγαλτο. Με αυτο τον τροπο δεν χρειαζεται να κλεισεις φιλτρα ουτε να μειωσεις την κυκλοφορια.
Αν χρειαστει επαναλαμβανεις μεχρι να την εξοντωσεις (δυσκολο αλλα τουλαχιστον θα την ελεγχεις). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινη τριχοειδής άλγη ? | Minakki | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-11-08 18:29 |
Τριχοειδής άλγη | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 20-03-08 14:48 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |
Τριχοειδής άλγη | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 16-03-05 12:44 |