|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:76x15,5x35 Όγκος:40L Κατηγορία: Species Tank ελαφρά φυτεμένο Φυτά: myriophyllum aquaticum, Hydrocotyle leucocephala, Cabomba caroliana κ.α. Ψάρια / ¶λλα είδη: Ξιφοφόροι μωρά Διακοσμητικά υλικά: 2 καρύδες Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:15W στα 4200k Διάρκεια φωτισμού: 13ώρες Φιλτράρισμα:Φίλτρο Αμβούργου Θερμοστάτης:50W Λίπανση:Ένα συμπλήρωμα σιδήρου Παροχή CO2:Ναι DIY Παράμετροι: Μετρήσεις: Έχω να κάνω σχεδόν από το στρώσιμο.. Όταν πάρω τεστ θα σας πω Αλλαγές νερού:25-30% (12L) Κάθε 2 βδομάδες Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:Το ενυδρειάκι μου το έφτιαξε ο mikenuke πριν από ένα χρόνο.. ¶ργησα λίγο, αλλα τελικά το έστησα. Φωτογραφίες: >> - - - - >
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ενυδρειο με καθαρα απο αλγες φυτα! μπραβο!
νομιζω ομως πως αν ειχες καποιες πετρες αντι για καρυδες θα εδειχνε πιο φυσικο....
|
|||
|
|||
![]()
Να μεγαλωσουν λιγο τα φυτα και θα γινει πολυ ομορφο. Να σου ζησουν και τα μωρα !
Αλλαγη νερου να κανεις καθε εβδομαδα καλυτερα η και πιο συχνα τωρα που εχεις τα μωρα μεσα. Ειναι κατρουλιαρικα ![]() Εγω σιδηρο δεν θα εβαζα χωρις να ξερω μετρησεις σε ΝΟ3/ΡΟ4. Ισως ειναι το τελευταιο στοιχειο που πρεπει να βαζεις και μονο αν δεις ελλειψη.Καλυτερα να προσθετεις λιγο γενικο λιπασμα τυπου Flurish ( περιεχει και σιδηρο) καθε εβδομαδα μετα την αλλαγη νερου. |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά...
Παράθεση:
Παράθεση:
Απο λιπάσματα δυδτυχώς δν ξέρω και πολλά πράμματα.. Θα κάνω μετρήσεις και μετά πείτε μου τι πρέπει να κάνω... Όσο για τις αλλαγές κανονικά είναι προγραμματισμένες 6L την βδομάδα αλλά συνήθως ξεφεύγει και κάνω 12L στις 10-14.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το καλο ειναι οτι ολα τα ειδη φυτων που εχεις ειναι ρουφηχτρες νιτρικων και φοσφωρικων, με ταχεια αναπτυξη. Προσπαθησε να εισαι συνεπης στις αλλαγες νερου γιατι ειναι πολυ σημαντικες για την υγεια των μωρων αλλα και των φυτων σου.
Και μειωσε την φωτοπεριοδο στις 10-11 ωρες, ειναι αρκετες. Οταν θα ξερεις μετρησεις ΝΟ3, ΡΟ4, ΡΗ και ΚΗ να επανελθεις για συμβουλες σχετικα με τα λιπασματα. Μεχρι τοτε συντηρητικα λιγο γενικο λιπασμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο.Όπως σου είπαν και οι παραπάνω θα μπορούσες να βγάλεις τις καρύδες,αλλα αυτό είναι θέμα γούστου.Εγώ θα έλεγα να κανεις πιο συχνές αλλαγές νερού παρα ανά 2 βδομάδες δηλαδή κάθε πέντε μέρες τώρα που έχεις και μωρά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο ενυδρείο... | aquaman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 15-05-09 16:22 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
Το πρώτο 54λιτρο | gsa | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 18-09-06 20:40 |