|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικά χρόμια πολλά σε όλους!
Τώρα το θέμα μας. Θέλω να αγοράσω πλήρη μηχανισμό αντίστροφης ώσμωσης για το ενυδρειο μου, αλλά δεν ξέρω ποια να επιλέξω και με τι κριτήρια. Το ενυδρείο είναι περίπου 300 λίτρα και σκέφτομαι να αγοράσω μέσω internet. Θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα!!!
τι ακριβως ενυδρειο σκεφτεσαι να κανεις?? διαφορετικες οι απαιτησεις για θαλασσινο ..αλλες με κοραλια.. αλλες μονο με ψαρια...διαφορετικες απαιτησεις για γλυκο.... ποια ειναι τα σχεδια σου?
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα 300 γλυκού νερού και έχει ανεβασμένο ph γύρω στο 7.8 και θέλω να το μειώσω στο 7 προσπάθησα με απιονισμένο αλλα δεν γίνεται τίποτα και ρώτησα σε ένα petshop και μου πρότειναν αντίστροφη ώσμωση. Απλά δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να πάρω. Είδα κάποιες στο aquaristic αλλά δεν έβγαλα και πολύ άκρη....
|
|
||||
|
||||
![]()
για πες γιατι θες χαμιλο πεχα... τι ψαρια εχεις? με co2 δοκημασες?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ένα colisa lalia και κριμπς και θέλω να βάλω και τα pangasius. Είναι φυτεμένο αλλά δεν έχω δοκιμάσει με CO2.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφορίες για Πιράνχα! | STeDoRiaN | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 28 | 17-06-07 09:04 |
Πληροφορίες (!) | Cozmos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-08-06 09:13 |
Βασικές πληροφορίες ..... | crazyio | Bettas | 7 | 21-07-05 10:31 |
μερικες πληροφορίες | thalasinos | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 18-04-05 09:01 |