|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τι να είναι πάλι αυτό?
Οι Δάφνιες που πήρα το Σάββατο "απόθαναν" και αντί για δάφνιες τώρα στο "τάπερ" έχει τούτο το αεροπλάνο
Μπας και μπορεί κανείς να καταλάβει τι είναι? Στον πάτο από το τάπερ φαίνονται και κάτι σαν την μύτη της βελόνας μπορεί να έχει ακόμη Δάφνιες
|
|||
|
|||
Λαρβα κουνουπιου. Αριστη τροφη κι αυτη για τα ψαρακια. Εγω εχω εναν κουβα με νερο στο μπαλκονι εδω και εναν χρονο και ακομα δεν εχω δει ουτε μια προνυμφη κι εσενα γεννησαν στο ταπερ;
|
|
||||
|
||||
Τα ευνοεί φαίνεται το κλίμα
ή τους αρέσει το συγκεκριμένο τάπερ. ή μου ήρθαν μαζί με τις Δάφνιες. Στον πάτο του τάπερ φαίνονται κάποια "πράματα"
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 24-11-08 στις 21:47 |
|
||||
|
||||
δολοφονησες τις δαφνιες μου
λαρβες κουνουπιων ειναι και σου ηρθαν μαζι με τις δαφνιες σε τι δοχειο τις εβαλες ; και με τι νερο ; |
|
||||
|
||||
Όπως μου είπες! Έκατσα νυχτιάτικο και έκανα αλλαγή νερού στο γλυκό μάζεψα το βρώμικο το έβαλα σε ένα τάπερ 20λιτρο και τις άφηκα όξω! (όξω δεν είπες? )
|
||||
|
||||
οξω ειπα και εδω που τα λεμε τωρα με το κρυο εχω τις μεγαλυτερες δαφνιες που ειχα ποτε
ξερω γω ; εμενα μεχρι να μου πιαααασει μια καλλιεργια πρεπει να ειχα δοκιμασει 4-5 φορες |
|
||||
|
||||
Τα σπόρια που φαίνονται χάμω μπας και είναι μικρές δάφνιες?
|
||||
|
||||
Φίλε μου έτσι όπως τα βλέπουμε μάλλον όπως λένε και τα παιδιά είναι προνύμφες κουνουπιών (μικρά αυγά που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι εκκολάφτηκαν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας και μπόρεσαν να εκκολαφτούν.
Όπως πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντες είναι πολύ καλή τροφή για τα ψάρια full protein όσο για τα σπόρια εάν φαίνονται με το μάτι είναι πιθανότατα αυγά από Δάφνιες Θα τα δεις μόλις εκκολαφθούν πάντως όπως και να έχει το πράμα μάλλον τα ψάρια σου δεν θα πεινάσουν από την ζωντανή τροφή!!! |
|
||||
|
||||
Περπατάνε δεν είναι ακούνητα!
Νίκο φέρε πάλι το Σάββατο δάφνιες.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
οκ θα σου φερω
ινφουσορια ειναι , δεν θυμαμαι πως λεγεται το συγκεκριμενο ειδος ειναι παντως το μεγαλυτερο απο αυτα που λεμε ινφουσορια |
|
||||
|
||||
χμμ και πότε πρόλαβε και αναπτύχθηκε? Με προβληματίζεις!
|
||||
|
||||
και τα κουνουπια και τα ινφουσορια ηρθαν μαζι με τις δαφνιες απο το δοχειο που τις εχω που εκει καλυπτουν σχεδον ολοκληρη ολη την εσωτερικη πλευρα του δοχειου
|
|
||||
|
||||
Εσύ δεν πείρες δάφνιες ζωολογικό κήπο πείρες
|
|
||||
|
||||
Κι εγώ το ίδιο! Έσπασα το φίλμ πάγου προχθές κι απο κάτω κολύμπούσαν κάτι καλοθρεμένα ..... και γεμάτα αυγά! Παρόλα αυτά έβαλα και μερικά μέσα σε τζαμαρία!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Νίκο, κι εμένα, τελικά, δεν πολυπάνε καλά οι Δάφνιες (ελάχιστες έχουν απομείνει).. Μάλλον τις έπηξα στη μαγιά.. Αλλά δεν καταδέχομαι να ζητήσω ακόμη.. Ελπίζω ακόμα, από τις λίγες που έμειναν!
Πάντως, και σε μένα βγήκανε αυτά τα υπερκινητικά "σκουλικάκια".. Και έχω μπόλικα από δαύτα!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
Ειναι κουνουπακια...Αν προλαβεις και τα ρουφηξεις οσο ειναι σκουληκια ειναι μια χαρα...Αν τα αφησεις ομως θα γεμισεις στουκας.....Η γυναικα μου απορει πως εχουμε ακομα κουνουπια στο σπιτι τελη Νοεμβριου.....και εγω κανω τον κινεζο......Αν ανακαλυψει οτι τα καλλιεργω δεν με γλιτωνει τιποτα.......και εχει ενα χερι.......βαριοπουλα.....
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι είναι αυτό;; | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 22-10-08 19:49 |
Είναι φιν ροτ αυτό;;; | uptight | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 15-10-08 08:54 |
Τι είναι αυτό? | zagorakis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 15 | 28-09-08 02:19 |
Τι είναι αυτό; | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 21-02-08 16:50 |
Είναι φωλία αυτό? | Vasilizzz | Bettas | 15 | 07-01-06 18:30 |