|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα Κατεψυγμενες τροφη για θαλλασινο και για το γλυκο που εχω.
Πριν ταισουμε ξεπαγωνουμε πρωτα? Το ζουμι που μενει οταν ξεπαγωνει το πεταμε η το ριχνουμε μεσα και αυτο? Απο Μαρκες υπαρχουν καλες και κακες, η ολες πανω κατω ειναι το ιδιο Πηρα και βιταμίνες της tropic marin αξιζουν η δεν χρειαζετε? |
|
||||
|
||||
![]()
(για γλυκο μιλαω)
Δεν θελει καθε μερα κατεψυγμενη. Εγω εχω ocean nutrition http://oceannutrition.com/ Ξεπαγωμα σε δοχειακι με νερο ενυδρειου και σουρωμα με αυτο πχ. Βιταμενες ΝΑΙ, στο νερο ή μουλιασμα την τροφη (αναλογα και τις οδηγιες)
|
||||
|
||||
![]()
Περίπου τα ίδια και για το αλμυρό.Και εγώ χρησιμοποιούσα τροφές της OceanNutrition.Έβαζα το κυβάκι σε ένα μικρό δοχείο να αποψυχθεί μαζί με βιταμίνη, κατόπιν το ξέπλενα καλά με νερό όσμωσης ή ενυδρείου και ταϊζα!Αν δεν το ξεπλύνεις Μανώλη έχεις εξασφαλίσει μετά απο λίγο καιρό μέτρηση ΝΟ3 στον Θεό!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω δεν το κανω.
|
|||
|
|||
![]()
Καλό θα ήταν να γίνεται. Φεύγουν πολλά ....
|
||||
|
||||
![]()
Απο μαρκες εχετε να προτεινεται καμμια για γλυκο νερο ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο καιρό μπορεί να μείνει η κατεψυγμένη τροφή στο ποτηράκι που την ξεπαγώνουμε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μιση ωρα να την αφησεις δε χαλαει αλλα οσο πιο συντομα τοσο καλυτερα. Οταν μου ξεφευγαν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν ομως την ξεπαγωνουμε και βαλουμε βιταμινες αν την ξεπληνουμε δεν θα φυγουν?
και αν φτιαξουμε δικια μας τροφη οταν την ξεπαγωσουμε θελει και αυτη ξεπλημα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανες τροφες | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-03-08 14:18 |
Τροφες | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 01-09-07 10:51 |
ζωντανες τροφες | capetanakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-04-07 19:26 |
κατεψυγμενες τροφες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-03-05 22:42 |
Ιck και κατεψυγμενες τροφες. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-10-04 23:01 |