|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο φυτό είναι το κυρίαρχο φυτό στο ενυδρείο μου και όπως βλέπετε έχει πάρει αυτό το όμορφο καφεπράσινο χρώμα. Επειδή σκέφτομαι να προσθέσω μία ακόμη λάμπα και να φτάσω στα 0,7watt/lt, γνωρίζει κανείς αν με τον πιο δυνατό φωτισμό το φυτό θα πρασινίσει περισότερο. Είναι δηλαδή το τωρινό του χρώμα αποτέλεσμα του χαμηλού φωτισμού ή ανεξάρτητα έντασης φωτισμού αυτό ειναι το μόνιμο χρώμα του φυτού;
Και κάτι ακόμη, ξέρει κανεις τι είναι η ασθένεια των κρυπροκορίνων;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω απο οτι ξερω εχει Cryptocoryne wendtii ''green'' και Cryptocoryne wendtii "brown"
Η ασθενια των κρυπτοκορινων απο οτι ξερω ειναι οταν αρχιζουν και εχουν τρυπες τα φυλλα των φυτων και μετα ριχνει και τα φυλλα του...
|
||||
|
||||
![]()
σωστος ο τεο.
προφανως ο φιλος μας εχει την καφε ποικιλια...... |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πρασινίσει σε περισσότερο φως; Γιατί πολλές φορές τα φυτά αλλάζουν χρώμα σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως τα πρασινοκοκκινα γινονται κοκκινοτερα και τα καφε ..καφεοτερα....!!!
|
||||
|
||||
![]()
Όχι τίποτα, αλλά έχω και κάτι μλύξα να βολέψω
![]() ![]() ![]() ------------------------- A! Nα σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodor72 : 30-09-08 στις 17:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cryptocoryne | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-01-08 18:22 |
CRYPTOCORYNE | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 12:34 |
cryptocoryne wendtii "Mi Oya" | msigouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 06-04-07 08:22 |
Cryptocoryne balansae | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-02-06 18:05 |