|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επανέρχομαι και πάλη στα φόρα μετά από πολύ καιρό και σας παρουσιάζω την λίμνη μας. Βλέπετε μετά από την γνωριμία μου με την memy σιγά σιγά παρατάω το reef και ασχολούμαι αποκλειστικά με λίμνες.
Πιστέψτε με είναι η πρώτη φορά από τον καιρό που ασχολούμαι με τα ενυδρεία που λέω ότι ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ! Δεν θα πω πολλά τώρα θα αφήσω της φωτογραφίες να μιλήσουν. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο πολύ καλή δουλειά επαγγελματική θα έλεγα.
Από φίλτρα αντλίες κλπ τι έκανες? Το νερό δεν θα βρωμίζει? Αυτό που έντυσες την λίμνη είναι απλά νάυλον ή κάποιο ειδικό πλαστικό? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Από φιλτράρισμα έχω ένα 20 λίτρων με κεραμικά και σφουγγάρι. Τώρα είμαι στο στάδιο της κατασκευής ενός 120 λίτρων. Δουλεύει εδώ και ενάμιση μήνα. Έχω μέσα χρυσόψαρα και Κοι. Η αντλία που θα ενωθεί στο μεγάλο φύτρο θα είναι 14,000 λίτρα/ώρα Το μαύρο υλικό είναι λάινερ. |
|
|||
|
|||
![]()
Φωτιστικό είναι το μακρόστενο κρεμασμένο πράγμα στο δέντρο;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για λίμνη | Σπύρος Μ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 03-07-08 14:17 |
Λίμνη 5.000m3 ερωτήσεις | xatzargyros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-04-08 09:21 |
Χειμώνας στη λίμνη | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 28-12-07 10:00 |
Λίμνη 700 λίτρων | Genirous | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 25-06-07 16:14 |
Μερικές φώτο από τη λίμνη μου. | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 29-05-07 10:50 |