|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
η δαφνη (ελληνικος ποιμενικος) η χλοη (πανεξυπνο ημιεμο) ο γιοντα (τρελος γατουλης)
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γουσταρω ελληνικο ποιμενικο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ελληνικά ποιμενικά δεν είναι πιό μακρύτριχα;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να μαδησε για το καλοκαιρι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα ελληνικα ποιμενικα υπαρχουν σε δυο τυπους μακρυτριχα και κοντοτριχα. δεν γινεται δαχωρισμος .τη δαφνη την πηρα απο το συλογο ελληνικου ποιμενικου και ειναι σε προγραμα αναπαραγωγης για την σωτηρια της ρατσας. τα αρσενικα (γαμπρους) τα διαλεγουν απο το συλογο οταν ειναι να ζευγαρωσει. αυτο ειναι καλο γιατι ο συλογος βρισκει και σπιτια για τα κουταβια. την εχω παει για ζευγαρωμα και με κοντοτριχους και με μακρυτριχους αρσενικους. ειναι σκυλια τελεια προσαρμοσμενα στο κλιμα μας αν και υποφερουν λιγο με τις πολλες ζεστες.το χειμωνιατικο παλτο τους ειναι πολυ πυκνωτερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Σύλλογος ελληνικού ποιμενικού; πολύ ενδιαφέρον! Θα το έχω υπόψην μου
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα ζωα μου | angelwho | Άλλα ζώα | 26 | 16-06-08 08:18 |
Τα Ζωα μου | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 27 | 29-05-08 00:12 |
να και τα αλλα μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 136 | 26-05-08 19:41 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |