|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλώς μας ήρθες !
Για να σου απαντήσουμε πρέπει πρώτα να μας πεις μερικά πράγματα για το ενυδρείο σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας.Οι ταμπλέτες που λές είναι της Sera.Τις χρησιμοποιώ στο 60 λιτρό μου και όλα πάνε καλά αλλά για ποιό πολλά λίτρα δέν κάνουν.(ήθελα να βάλω και στο 240 λιτρό μου) Η Sera στο χαρτί που δήνει μαζί με το πακέτο διαχητήρα και 20 ταμπλέτες λέει:
60cm (περίπου 45 λίτρα νερού) 1 ταμπλέτα ανα 3 ή 4 μέρες 80cm (περίπου 90 λίτρα νερού) 1 ταμπλέτα ανα 2 με 3 μέρες ανάλογα με τον αριθμό των φυτών 100cm (περίπου 120-170 λίτρα νερού) 1 ταμπλέτα ανα 2 μέρες. Εγώ τελεικά για το 240 λιτρό μου κατέληξα σε μπουκάλα co2. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες . Δεν μας λες και τι φυτα εχεις μεσα καθως και τι φωτισμο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συσκευη Α/Ο | Dimis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 06-07-08 18:00 |
Συσκευη μειωσης πεχα | mios | Δίσκοι | 20 | 29-10-07 12:53 |
Σωστο ταϊσμα??? | marinaaaa | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-07-07 22:51 |
θελω ενα σωστο ενυδρειακι.Μπορώ??????? | MELIAN | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 12-02-07 15:21 |
τι ειναι σωστο και τι λαθος τελικα? | paolo21r | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-10-04 12:23 |