|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο 60άρι μου με το που παίρνει ρεύμα το ballast να ανάψει τις λάμπες, οι λάμπες ανάβουν και αμέσως σβήνουν...
Λάμπα καμένη ή ballast? |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως αναβει μονο η μια λαμπα και σβηνει αμεσως? Αν εχει φωτιστικο της juwel συμβαινει αυτο οταν καει η μια απο τις δυο. Οταν δωσεις ρευμα αναβει η καλη στιγμιαια και σβηνει μαλλον για να μην την καψει επειδη η ταση ή το ρευμα ειναι περισσοτερο απο το κανονικο εφοσον η αλλη ειναι καμενη. Αν εχεις ενα ballast για μια λαμπα δοκιμασε αυτες του φωτιστικου να δεις τι γινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά ανάβουν και οι 2 μαζί και σβήνουν μετά από 1 δεύτερο.
Καμιά άλλη ιδέα? |
|
||||
|
||||
![]()
Πως το διαπίστωσες αυτό δηλαδή Γιάννη? ¶λλαξες λάμπες?
Πας για φωτιστικό μάλλον ή για άνοιγμα κλπ κλπ κλπ
|
||||
|
||||
![]()
σου εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό ..
αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς δές το και σαν ευκαιρία να ανοίξει επιτέλους κάποιος φωτιστικό της Juwel...
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά καμένες και οι 2 λάμπες!!!
Η αν όχι καμένες στα τελευταία τους... ΥΓ: Γιατί βρε γκαντέμιδες φαγωθήκατε με το juwel? Το 60αρι μου γράφω. Φτου φτου φτου φτου |
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxa Απο κεκτημένη ταχύτητα!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνδεσμολογια τ8 | bas_754 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 30-12-07 18:30 |
διαφορες Τ5 με Τ8 | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 28-11-07 12:37 |
Πρόβλημα με θερμοστάτη; | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 31-01-06 23:06 |
αλλαγή Τ8 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-12-05 15:55 |
Λαμπες Τ8 | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-09-05 11:54 |