|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω σε ξύλο στο οποίο έχω δέσει java, έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό η άλγη αυτή. Πως μπορώ να την αντιμετωπίσω;
¶λγες έχω και στα τζάμια και πάνω στο φίλτρο, πράσινη τριχοειδή νομίζω, αλλά μπορώ και την αφαιρώ με το χέρι, αλλά εδώ πως; ¶ραγε ζει η java από κάτω;
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί μου φαίνεται σαν να είναι οι μύκητες που βγάζουν τα ξύλα? Τα ξύλα αυτά είναι καιρό στο ενυδρείο? Έχεις παρατηρήσει αν πηγαίνουν τα ψαράκια και το τσιμπολογάνε αυτό ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μύκητες έχω σε ένα άλλο ξύλο, αυτό πρέπει να είναι άλγη.
------------------------- Αν βάλω 2-3 Otocinclus vestitus λέτε να βοηθήσουν;
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 11-04-08 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως δέ πρέπει να είναι μήκυτες, γιατί απ' ότι φαίνεται έχει εμφανιστεί ακριβώς εκεί που είναι η java αν και δε μπορώ να ξέρω ακριβώς που είναι... lion δεν απάντησες σε αυτά που σε ρώτησαν προηγουμένως, αν δηλαδή έχεις καιρό μέσα τα ξύλα και αν τσιμπολογάνε τα ψάρια..?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξύλα είναι μέσα γύρω στις 30 ημέρες. Τα έχω βράσει και δεν έχουν πιάσει μήκυτες, σε αντίθεση με ένα άλλο το οποίο δεν έχω βράσει και έχει πιάσει μήκυτες αλλά όχι άλγη.
Σημερινές μετρήσεις: Αμμωνία: ~0.10 ![]() ΝΟ2: 0 ΝΟ3: 0 ![]() ph: 7 kh: 7 gh: 14 έκανα και μία αλλαγή νερού 10 λίτρα (~30%)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλγη | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 17-05-07 22:54 |
Αλγη | dr_yianni | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 56 | 02-12-06 00:30 |
Αλγη | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-04-06 20:39 |
αλγη! | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-03-06 11:23 |
Αλγη? | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 03-06-04 01:30 |