|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 70X 45X 40 Όγκος:100λιτρα περιπου Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:anoubia, valisneria, Cambomba caroliana, και Ludwigia repens. Ψάρια / ¶λλα είδη:3 γκαπις 1αρε 2θυ ενα ζευγαρι κριμπς 2 labeo biocolor Διακοσμητικά υλικά:3 μοπανια αγοραστα απο πετ σοπ χαλικακι ψιλο χαλαζιακο και τετραδακια λαβας ενα μεγαλο κελυφως απο σαλιγκαρι (φωλια κριμπ) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2 aquqstar 10000K η εκαστη της sylvania Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:ehiem 2213 Θερμοστάτης:jager 150 watt Λίπανση:-------- Παροχή CO2:ετοιμαζεται DIY μαγια με ζαχαρη Παράμετροι: pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH):------ Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):------ Αμμωνία (ΝΗ3):------ Νιτρώδη (ΝΟ2):------ Νιτρικά (ΝΟ3):------- Αλλαγές νερού: Θερμοκρασία:26 κελσιου ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία:
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες στα μπστάνια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ωραιο και θα γινει πολυ πιο ωραιο οταν μεγαλωσουν τα φυτα. η αν βαλεις μερικα ακομη...αν βλεπω καλα οι ανουμπιες εχουν βυθισμενο τον κορμο στο χαλικι και ετσι μπορει να χαλασουν...βυθισε τις ριζες αλλα οχι τον κορμο...επισης αν δε κανω λαθος ο labeo bicolor πρεπει να ειναι μονος του...(για γκαπυ και κριμπς το εχω δει και αλλου οποτε δε μπορω να πω κατι)
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου αρεσει κ εχει απειρες προοπτικες! Στις ανουβιες το ριζωμα ειναι μεσα στο χαλικι? Αν ναι βγαλτο εξω αφηνοντας μονο τις ριζες στο χαλικι αλλιως θα σου σαπισουν τα φυτα. Ποσα watt φωτισμο εχεις? Ο λαμπεο παντα μονος πρεπει να ειναι. Επισης θα εβγαζα το κοχυλι η θα το εντυνα καλα με μος οπως ειπε ο chemicalmac και θα μεγαλωνα λιγο το κενο μεταξυ των ριζων μοπανι. Μπραβο κ καλη συνεχεια με τα φυτεμενα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Welcome στα φυτεματα και απο μενα!Για τα 10.000Κ στο ειχα πει και απο κοντα στην συναντηση.Στο πε και ο Μακης.Ελπιζω φιλαρακι ολα να πανε καλα.Εχεις ωραιες προοπτικες και η ριζα σου απλα τα σπαει.Λιγη moss για το κοχυλακι θα ταν οτι πρπει ny the way!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο φιλε μου το ενυδρειο σου
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θελει πολυ moss για να καλυψει το κοχυλακι που ειναι εντελως ασχετο, αντικατεστησε το με μια καρυδα.
Αλλιως καλη αρχη, αλλά θελει κι αλλα φυτα πισω. Το DIY CO2 μια χαρα ειναι για 100 λιτρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-06-07 22:31 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |