|
|
||||
|
||||
![]()
παιδες δεν ξερω τι ειδος ειναι ο πλεκο μου μπορει καποιος να βοηθησει
|
||||
|
||||
![]()
Pterygoplichthys pardalis, έχεις μεγάλο ενυδρείο? (πολύ μεγάλο...)
|
|
||||
|
||||
![]()
εξαρταται ποσο μεγαλο λες 200λ ειναι. Το ψαρακι αυτο το εχω 1 χρονο περιπου και μεγαλωσε κατα 2-3 ποντους ειναι μαζι με κιχλιδες μαλαουι
|
||||
|
||||
![]()
το ψάρι αυτό φτάνει τα 35 εκατοστά τελικό μήκος και πιστεύω πως τα 200 λίτρα γι'αυτόν σε τέτοιο μέγεθος είναι λίγα. Το άλλο που πρέπει να προσέξεις είναι πως δεν ταιριάζει με τις αφρικάνες αφού έχουν τελείως διαφορετικές απαιτήσεις συνθηκών. http://www.planetcatfish.com/catelog...?species_id=88
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε για την ενημερωση οποτε ψαχνω αμεσως να δωσω καπου τα ψαρακια γιατι 2 εχω και σε παρακαλω να μου προτινεις καποιο αναλογο ψαρακι που να ταιριαζει με μαλαουι
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς απ'όσο ξέρω φίλε μου μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο αλγοφάγο που να ταιριάζει με αφρικάνες... Αν θέλεις όμως περίμενε να ακούσεις και κανέναν "ειδικό" σε μαλάουι, μπας και προτείνει τίποτα που μου διαφεύγει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωρηση ειδων | popay72 | Malawi | 31 | 11-10-07 14:32 |
Αναγνωρηση Φυτων | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-07-06 21:19 |
Αναγνωρηση ειδους | karalioman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-12-05 01:04 |
Αναγνωρηση ειδους | Rayden | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-12-05 21:04 |
Αναγνωριση πλεκο | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 18-03-05 20:55 |