|
|
|||
|
|||
![]()
Αγόρασα μια σιλικόνη αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν κάνει για τις κολλήσεις που έχω να κάνω στο ενυδρείο μου.
http://www.dialinas.gr/product_detai...rdID=500398445 Γνωρίζει κάποιος αν είναι ok?Και τι πρέπει να προσέχω όταν αγοράζω σιλικόνη?
|
||||
|
||||
![]()
Κατα τη γνώμη μου ειναι 99% ακαταλληλη.
Δεν ειδα πουθενα να λεει "100% καθαρη σιλικόνη" και λέει επίσης " ΔΕ ΜΟΥΧΛΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ" που μαλλον σημαινει οτι περιέχει καποιο αντιμουχλικο... |
|
||||
|
||||
![]()
Ακατάλληλη σίγουρα. Πρέπει να γράφει ότι είναι για ενυδρεία (π.χ. aqua-silicone) ή να λέει acetoxy, μη τοξική κ.τ.λ.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
εχει γραφτει εδω μεσα οτι αν η σιλικονη γραφει 100% καθαρη ειναι οκ, δεν ειναι απαραιτητο να λεει οτι ειναι για ενυδρεια
την συγκεκριμενη την κοβω και εγω για αντιμουχλικη |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτα απόλα γράφει ότι δεν ειναι σιλικονη...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε για σιγουρια να διαβαζουμε και αν λεει προστασια απο μουχλα κτλ το 100% καθαρη για μενα απο τοτε που πειρα αυτη δε μου λεει σχεδον τιποτα! http://www.aquatek.gr/vb/attachment....6&d=1172352583
|
|||
|
|||
![]()
steady αυτή τη σιλικόνη χρησιμοποιείς εσυ?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωληνάκια σιλικόνης | Iznogoud | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 15-11-07 19:59 |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
καταλληλότητα κοχυλιών | nikman | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-05-06 18:48 |
Καταλληλότητα πετρών για ενυδρείο | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-02-06 18:32 |
Καταλληλότητα φυάλης CO2 | Μάγδα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 30-11-05 09:27 |