|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον Οκτωβριο απεκτησα 3 Julidochromis Dickfeldi χαρη στον αγαπητο Ζ_Χ, και παλι ευχαριστω!
Τα εβαλα σε ενα ενυδρειο που παρουσιαζω αναλυτικα εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20736 Υστερα απο 3 μηνες περιπου επιτελους ανακαλυψα εχθες τα μωρα να σκανε μυτη μεσα απο τα βραχια!!! Ειναι περιπου 1cm μηκος και ειδα καμια 3 απο αυτα! Πλεον ειμαι σιγουρος θα εχει τουλαχιστον 4-5 νεαρα ψαρακια. Οπως σας υποχεθηκα σημερα τραβηξα φωτογραφιες, και σας δημοσιευω να τις απολαυσετε. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() συγχαρητήρια!!! να σου ζήσουν!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μιχάλη να τα χαίρεσαι!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη τι λάμπες έχεις, πόσες και σε πόσα λίτρα ?
Μου αρέσει πολύ η άλγη που έχουν πιάσει οι πέτρες και το σκέφτομαι σε mbuna ενυδρείο θα είναι μούρλια. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι το καπακι που εχω παρουσιασει εδω... και συγκεκριμενα σε αυτη μου την απαντηση.
![]() 140 λιτρα ειναι και εχω 4 λαμπες Τ8 sylvania των 30W η μια στους 90 ποντους. Πριν ριξω τα apple snails ειχα προβλημα με BGA μολις τα εριξα καθαρισα οπως στην πρωτη φωτογραφια, τωρα αρχισαν να πεθαινουν μαλλον τα σαλιγκαρια και αρχισε να αναπτυσεται αυτη η αλγη που βλεπεις.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 19-02-08 στις 15:34 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Μιχαλη
![]() ![]() ![]() Μεγαλα μου φαίνονται,ποτε τα είδες και πόσα είναι... |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπα Χρηστο...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα χαιρεσε τα μικρα
![]() ![]() Την τροφη την τρωνε τα ψαρακια? να σου φερω και ενα ακομα σακουλακι? Ενα τελευταιο μου εμεινε.. |
|
||||
|
||||
![]()
την τελευταια που μου εδωσες την τρωνε, αμα εχεις φερε!Thanks!
|
||||
|
||||
![]()
Ενω η πρωτη γεννια εφτασε και ξεπερασε το 1 εκατοστο, σημερα ανακαλυψαμε να σουλατσαρουνε δειλα-δειλα στα βραχακια και η επομενη γεννια, με μεγεθος μολις 0,5-0,7 χιλιοστα !!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika - Julidochromis Dickfeldi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 19-02-08 14:39 |
γεννα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-04-07 17:14 |
ΓΕΝΝΑ Σκαλαρια !!! | Stilatos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 23-01-07 02:53 |
Julidochromis dickfeldi | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 1 | 05-11-03 22:26 |