|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει προοπτικες.....Για πλατη τι εχεις βαλει ? Προσωπικα εμενα μου αρεσει να κανω απο ενα λοφακι πετρες στην καθε πλευρα και στη μεση να δινω πιο πολυ χωρο για κολυμπι......Τι αμμο εχεις βαλει ? Ασβεστολιθικη ?
Καλη συνεχεια.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η άμμος είναι θαλάσσης. Όσον αφορά την ανομοιομορφία είναι κάτι που το έχω σκεφτεί κι εγώ και σκέφτομαι να περιμένω μέχρι να πιάσουν άλγη οι πέτρες και απο κει και πέρα βλέπω τί κάνω. Η σκέψη μου ήταν η εξής..... Στο φυσικό περιβάλλον είναι δύσκολο στον βυθό, όσες πέτρες υπάρχουν να είναι ίδιες. Αυτό που τις κάνει όμοιες είναι η άλγη.Έτσι το σκέφτηκα. Επίσης, τις εν λόγω πέτρες τις μάζεψα όχι απο παραλία αλλά μέσα απο την θάλασσα (Ανάβυσσος), σε σημείο σχετικά βαθειά που δεν έιχαν πιάσει άλγη (γλίτσα). Σε ρηχότερα σημεία είδα πολλών και διαφόρων ειδών πέτρες οι οποίες είχαν πιάσει άλγη και μου φαίνονταν πολύ ωραίες και όμοιες με φωτό και βίντεο που έχω δει απο τον βυθό της λίμνης malawi. Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα........Πόσος καιρός πιστεύετε ότι χρειάζεται προκειμένου να πιάσουν άλγη οι πέτρες; |
|
||||
|
||||
![]() καλημερα Ιασωνα..
εχεις δικιο για την αλγη..θα τις κανει ολες αγνωριστες..το ποσο καιρο θα παρει δεν μπορει να στο πει κανεις..το δικο μου αρχισε στις 2 βδομαδες σιγα σιγα..ενος φιλου σε κατι λιγοτερο..απλα μεχρι να γεμισει και να γινει ιδιο παντου θελει αρκετα παραπανω.. παρ'ολα αυτα,ισως αν μπορουσες να παιξεις λιγο με τις πετρες απο τωρα θα ηταν καλο..και στην πορεια θα ερθει και η αλγη.. ![]() νομιζω στις επομενες φωτο θα ειναι ακομη πιο ωραιο..καλη συνεχεια
|
|||
|
|||
![]()
Συν αλγη και πετρα κινει...ΟΧΙ δειγματολογιο πετρων...Και η διαταξη τους δειχνει αφυσικη.Καλη συνεχεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο αλλα και τα 10cm σου εχουν φαει 50 λιτρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μ αρέσει....
Ισως το στήσιμο της πέτρας μου φταίει.... |
|
||||
|
||||
![]()
ούτε κι εμένα μου πολυαραίσει.....
είναι αρκετά μονότονο....... |
|
|||
|
|||
![]()
Σπανια θα βρεις ανομοιομορφες πετρες συγκεντρωμενες ετσι, και το "αφυσικο" του πραγματος δεν αρεσει οπως βλεπεις. Βαλε ιδιες πετρες στην ιδια διαταξη και θα δεις ποσο βελτιωση θα εχει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπως τα λεει ο Τολης. Επισης απεφυγε αυτη τη δομη που εχεις κανει τωρα γιατι μου φερνει σε σπιτακια το ενα διπλα στο αλλο. κανε μια στρωση πετρες και ακουμπα αλλες απο πανω ή δημιουργησε 2 λοφακια απο πετρες. Σε οτι κι αν κανεις φροντισε για τις κρυψωνες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες για jewel rio 180.??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-05 14:33 |