|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένας φίλος θέλει να πάρει σκιουράκι και μιας και εγώ δεν έχω ιδέα,σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ μήπως και κάποιος είχε-έχει σκίουρο ή ξέρει πληροφορίες.
Υπάρχουν ράτσες που είναι πιο ήμερες από άλλες; Θέλει κάποια ιδιαίτερη φροντίδα; Μπορεί να παρέχει σωστές συνθηκες διαβίωσης για το ζωντανό; Ευχαριστώ.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Thanks Memy!
![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Που θα ειναι το σκιουρακι μεσα στο σπιτι ;; Ελπιζω να ειναι μονοκατοικια με κηπο.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σακη πες το φιλο σου,να ξοδευει περισσοτερη ωρα πηγαινοντας την οικογενεια του κοντα στη φυση σε ενα δασος,και να θαυμασουν εκει τα σκιουρακια...
δεν ειναι ζωο για να ειναι κλεισμενο σε 4 σιδερα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβως ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα αυτό που λες θα μπορούσαν να το ισχυριστούν και πολλοί και για τα ψάρια που κρατάμε στα ενυδρεία μας. Όσο και αν φροντίζουμε να τους παρέχουμε τις ιδανικότερες συνθήκες δεν παύει να ισχύει το γεγονός οτι τα έχουμε περιορισμένα σε μια γυάλα η οποία δεν τους παρέχει σε καμία περίπτωση την άνεση που θα είχαν στο φυσικό τους περιβάλλον. Δεν θέλω να χαλάσω την διάθεση κανενός γράφοντας τα παραπάνω, αλλά νομίζω οτι κάποια στιγμή, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, όλοι μας τα έχουμε σκεφτεί.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά το να κλείσεις μέσα σε ένα κλουβί έναν σκίουρο δεν μου άρεσε και 'μενα σαν ιδέα και του το είπα και εγώ. Απλά επειδή δεν γνώριζα τίποτα επί του θέματος έκανα την ερώτηση. Εγώ θα του ξαναπώ την γνώμη μου και στο φινάλε ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις του. Τουλάχιστον αν έπιμένει θα προσπαθήσω να τον συμβουλέψω ώστε να το κρατήσει όσο το δυνατόν με τις καλύτερες συνθήκες.
|
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικη μ γνωμη ειναι αφου εχουμε ψαρακια στα σπιτια μας θα μπορουσαμε να εχουμε και αλλα πολλα ζωακια αρκει να τους παρεχουμε τουλαχιστον τις ελαχιστες απαιτησεις γιαυτα!!εμενα προσωπικα τα σκιουρακια μαρεσουν παρα πολυ και λογο καποιας εμπειριας (εστω μικρης) μαζι τους τα λατρευω!!!και αν μπορουσα θα ξαναεπερνα!!!αλλα δεν ειναι και τα πιο ευκολα ζωακια οσο αφορα την κατοικια τους...θελουν αρκετα μεγαλα κλουβια τα οποια ειναι πανακριβα οποτε κανεις καποια ιδιοκατασκευη!!και αν την ψαξεις λιγο κανεις ενα πανεμορφο "περιβαλλον" γιαυτα τα πανεξυπνα ζωακια!!!!
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει καποιοσ κτηνιατροσ στην περιοχη της θεσσαλονικησ που να μπορει να εξετασει εναν σκιουρο?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ------------------------- 2310 994443 994435 994408 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exetlaios : 13-04-09 στις 18:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
βρε παιδια που θα βρω σκιουρο μωρο να το μεγαλωσω εγω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες ....
![]() Παρε καλυτερα κατι τετοιο ... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42429 ![]() ![]() Το μονο που θελει ειναι φιλακια και αγκαλιτσες!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην καλως ηρθες.
κατα δευτερον η ερωτηση σου ειναι τοσο γενικη που μονο αστειο θα σηκωνε...ο γιωργος δεν ηθελε να σε πικαρει...απλα οι σκιουροι ειναι παρεξηγημενα και δυστυχως βασανισμενα "κατοικιδια". μωρο...ποσο μωρο?? να το μεγαλωσεις εσυ?? οι σκιουροι ειναι θηλαστικα....αν ειναι μωρο θα πρεπει να το ταιζεις γαλα με μπιμπερο...αν δεχτει να φαει ετσι και αν θα βρεις γαλα υποκαταστατο σκιουρου. ![]() αν εννοεις αρκετα μεγαλο ωστε να τρωει μονος του...τοτε δε θα τον μεγαλωσεις εσυ....και τετοια βρισκεις (δε θα σχολιασω ευτυχως η δυστυχως) στα πετσοπ.
|
|||
|
|||
![]()
μωρο ωστε να μπορω να το ταισω εγω απλωσ αν ηξερες θα ηξερες να μου απαντισεις κιολας ειναι απλο
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον εσυ δε ξερεις τι ζητας. αν εξοικειωθει μαζι σου το ζωντανο δεν εχει σχεση η ηλικια του για να φαει απο το χερι σου.
αν θες-απαιτεις απαντησεις και τη λες σε οποιον δε μπορει να σου απαντησει μπες σε φορουμ για σκιουρους. αυτη η ενοτητα ειναι για να μοιραζομαστε τις εμπειριες των φιλων με αλλα κατοικιδια. και οχι για να παρεχουμε συμβουλες ευρεσης και μεγαλωματος μωρων σκιουρων. αν καποιος το εχει κανει τοτε περιμενε να σου απαντησει αυτος....(δεν υποσχομαι οτι θα περιμενεις λιγοτερο απο εναν αιωνα)
|
|||
|
|||
![]()
οσο ποιο μικρο ειναι τοσο πιο ευκολα εξικειωνεται γιαυτο το λεω
|
|
|||
|
|||
![]()
nomi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα πρεπει να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες ειναι στους κανονες του φορουμ! Παρασοβαρεψα ... αλλα τι να κανω? Με αναγκασες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πιο πανω αν κοιταξεισ λεει για σκιουρακια σοβαρε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφορίες για Πιράνχα! | STeDoRiaN | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 28 | 17-06-07 09:04 |
Προετοιμασία για αστακό - Πληροφορίες | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-07-06 09:38 |
Πληροφορίες για AMMOLOCK 2... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-12-05 14:44 |
Πληροφορίες για προϊόντα Tetra | halvas69 | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 16-11-05 00:59 |
Πληροφορίες για Reef ;;; | pauuuulllllllll | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 27-03-05 12:22 |