|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γνωριζει κανεις η εχει βαλει αυτοματη ταιστρα σε ενυδρειο carrefour
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω βάλει εγω 2 φορές.
1η:Είχα αφήσει αναγκαστικά ανοιχτό το καπάκι ταϊσματος, το ακούμπησα διαγώνια στο κενο και το κόλησα με ταινία. 2η: Κατέβασα λίγο την στάθμη του νερού (1-2 cm) και το κόλησα στο πλαϊνο τζάμι με την αυτοκόλητη ταινία που είχε πάνω της η ταϊστρα. Ήταν μέσα στο νερο μερικά χιλιοστα αλλα όχι το δοχείο με την τροφη παρα μόνο ο βασικός μηχανισμος... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- εχω ακουσει οτι αυτη η τροφη δεν ειναι καλη.ελεγα για πιο σιγουρα την αυτοματη ταιστρα.εκτος αν υπαρχει κατι αλλο που δεν ξερω.ευχαριστω παντως για τις ιδεες. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas213 : 31-01-08 στις 00:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι και να αποφασίσεις για ταϊστρα, δοκίμασε την μια-δυο μέρες πριν φύγεις οτι δουλεύει σωστά.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να "χωσεις" κανα συγγενη η κανα φιλαρακι σου να τα ταιζει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνηθως ειναι πιο επικινδυνο να βαζεις ασχετους να ταιζουν, 9 στους 10 ταιζουν παρα πολυ. Εκτος αν φτιαξεις "μεριδουλες" και δωσεις εντονες οδηγιες να ριχνουν μονο αυτες.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα δεν έχει μικρά σε ηλικία ψαράκια (που θέλουν συχνό τάισμα) τότε μην ασχοληθείς με αυτόματη ταίστρα κλπ.
Τάισε την τελευταία μέρα καλά, κάνε μία καλή αλλαγή νερού μόλις φάνε, δώστους τα φιλιά σου και μόλις γυρίσεις θα κάνουν τούμπες μόλις σε δουν.....από την πείνα μεν , αλλά δεν θα πάθουν τίποτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς μερικές μέρες πρίν να ταϊσεις καλά. Την προηγούμενη μέρα να ταϊσεις διπλά, μια γεναία αλλαγή νερού και όλα οκ.
Δέν ξέρω βέβαια τι θα γίνει αν ενδιάμεσα έχεις γέννα. Αυτό θα σου δουλέψει. Επίσης σκέψου και τροφή διαρκείας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταιστρα λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 0 | 23-09-07 21:48 |
ταιστρα | flipper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 23-07-07 16:46 |
Ταιστρα!! | gwgw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 29-12-06 14:11 |
ταιστρα | epistimon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-09-06 02:47 |