|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι καλησπέρα.Ένας φίλος μου μου ζήτησε να του στείσω ένα ενυδρείο κοινώνικό και είναι αυτό του καρφούρ των 120 λίτρων.θέλει να βάλει οπωσδήποτε καρδινάλιους.Κάπου διάβασα ότι το νερό της βρύσης είναι κατάλληλο για αυτά τα ψάρια.Σώστά?Επίσης τι άλλα ψαρια μπορώ να βάλω?Όσον αφορά την διακόσμηση θα του βάλω κάποια εύκολα φυτά και μερικές ρίζες.Επειδή σε αυτό το είδος ενυδρείου δεν κατέχω και πολλά πείτε μου την γνώμη σας ή δώστε μου κάποιες ιδέες.
|
||||
|
||||
![]()
οι καρδιναριοι θελεις μαλακο νερο για να ζησουν αρκετα και καλα.....αλλιως με το νερο του δικτυου δεν θα αντεξουν πολυ .....
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελει οπωσδηποτε να βαλει καρδιναλιους μπορει να βαλει στο φιλτρο του τυρφη......
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μαμίσιο το φίλτρο θα το καταργήσω και θα το αντικαταστήσουμε με εξωτερικό.Η τύρφη πώς χρησιμοποιείται?Αλλάζεται κάθε τόσο?Δηλαδή μόνο με την τύρφη το νερό θα είναι κατάλληλο?Επίσης τι άλλα ψάρια θα μπορούσαμε να βάλουμε τα οποία να είναι κάπως κινητικά?
|
||||
|
||||
![]()
το νερο της αθηνας ειναι οκ για τους καρδιναλιους εγω πιστευω μην υπερβαλουμε ειδικα με λιγη τυρφη θα ειναι οκ!
|
||||
|
||||
![]()
Οκ να βάλω λίγη τύρφη αλλά πώς?Τι άλλα ψαράκια μπορώ να βάλω?
|
||||
|
||||
![]()
την τύρφη την βάζεις μέσα ένα πολύ λεπτό καλσόν (φρόντισε να μην είναι πολύ συμπαγές για να περνάει εύκολα το νερό από μέσα) και το τοποθετείς στα υλικά του φίλτρου σου.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κάποια αναλογία που την βάζουμε?Σε τί ποσότητα δηλαδή?
|
|||
|
|||
![]()
και εγω εχω καρδιναλιους με νερο βρυσης (λετε να με επικυρηξουν τα ψαρια
![]() μπορεις να βαλεις νεον τετρα, αρλεκινους, πλεκοστομο, κορυντορας, apple snail (σαλιγγαρια) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |
BETTA - κοινωνικό | Teo1 | Bettas | 10 | 26-05-07 23:02 |
60άρι κοινωνικό. | Nrgman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-06-06 17:49 |
Κοινωνικό ενυδρείο ; | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-11-05 12:15 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |