|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο βιολογικο φιλτράρισμα τις εχω μαζι με σίποραξ(που για μενα ειναι κορυφη) και στο χημικο τις εχω για μηχανικο φιλτράρισμα(άσχετα αν βοηθάνε και στον βιολογικο καθαρισμο) |
|
||||
|
||||
![]()
Να υποθεσω οτι ετσι σου ειπε ο μαγαζατορας που σου τις πουλησε?
Οι βιοσφαιρες ειναι λιγο ξεπερασμενες σαν βιολογικο (...οχι οτι δεν κανουν) αλλα και σαν μηχανικο δεν κρατανε τιποτα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και κατι ακομα... διακρινω μια ειρωνία ή μου φαίνεται? Δηλαδη εγω δεν καταλαβαίνω τι είναι καλυτερο για το ενυδρείο μου??? ή απλά αγοράζω ότι μου ''πουλάει'' ο μαγαζάτορας? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα συμφωνήσω με την Ναντια σε ότι αφορά το μηχανικό. Σε φυτεμένα ενυδρεία οι βιομπαλες είναι ότι καλύτερο σαν πρώτο στάδιο στο φίλτρο. Κρατάει όλα τα χοντρά και δεν μπουκώνει ποτέ. Το έχω έτσι εδώ και χρόνια και απλά δεν παίζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορουν να χρησημοποιηθουν σαν μηχανικο εαν καθαριζοντε συχνα αλλα αν τις αφηνεις τοτε ειναι καθαρα βιολογικο,οπως ειναι και ο ρολος τους.
οπως και ο ανθρακας δεν υπαρχει λογος να υπαρχει μονιμα σε ενα υγειες ενυδρειο.συνηθως μπαινει μετα απο καποια θεραπεια.εαν παλι τον αφησουμε και αυτον για καιρο τοτε κανει και αυτος βιολογικο. ασε που ανθρακας και λιπασματα δεν πανε μαζι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 17-12-07 στις 14:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Για μενα το καλυτερο μηχανικο ειναι το χοντρο μπλε σφουγγαρι σε φυτεμενο...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπερδεμα με ψαρια και φιλτρανση!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 01-12-07 14:48 |
Φυτα και ανθρακας | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-11-07 22:03 |
στρωσιμο και ανθρακας | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 04-11-07 23:41 |
ick, αλατι και ανθρακας | Andros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-06-07 19:38 |
Ενεργoς ανθρακας και χλωραμινες... | scalare | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-12-05 12:27 |