|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σας.εχω γεμιση με κοχυλια βεντουζες και δε ξερω πως να τα αντιμετοπισω. δεν υπαρχει στα pet καποιο φαρμακο ολοι μου λενε οτι εχει σταματησει να βγαινει. βοηθεια ολο το πατωμα περπαταει και το βραδυ γεμιζουν τα τζαμια.παρακαλω ωρολογια για αρχαριους
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον λες για τα melanoides tuberculata.
Δες εδώ http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/schnecke.htm Κάνουν καλό αυτά τα σαλιγκάρια εκτός αν πληθυσμός τους ξεφύγει. Εγώ βρήκα φάρμακο εδώ στη Δράμα, άρα κυκλοφορεί.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
εχει ξεφυγει πραγματη.θεσσαλονικη το εχω παραγγειλη σε 3 pet και ηαπαντηση ειναι η ιδια δεν βγαινη πια. Melanoidestuberculata πρεπει να ειναι το ειδος ετσι πιστευω απο αυτο που μου εδειξες. ευχαριστω παντος
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιο φάρμακο μιλάτε ?
|
||||
|
||||
![]()
δεν θυμαμαι ονομα αλλα σκωτονει μονο τα ασπονδυλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν χρόνια που αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα το έλυσα με αυτό http://www.waterlife.co.uk/waterlife/molluzin.htm
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι το limnasid της zmf
------------------------- το γκαστροπετ το γνωριζει κανεις το εχεται δοκιμασει? μου το προτεινουν απο το pet η χαλκο για θαλασσιο ενυδρειο.υπ. στο μικρο το ενυδρειο εχω γεννα απο πλατυ θα πιραξει τα μικρα μηπως Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paco : 12-12-07 στις 17:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις όσα βλέπεις με το χέρι και να μην ανησυχείς!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |