|
|
||||
|
||||
![]()
Σε λίγες ημέρες πάω Ρόδο και σκέφτομαι να αγοράσω νέο-έξτρα φίλτρο για το ενυδρείο μου, 120λτ careffour, έχω ακόμα το φίλτρο που είχε απ'την αρχή. Τι φίλτρο μου προτείνετε; (εφ'όσον το βρώ κιόλας). Λέω βέβαια να πάρω φίλτρο για περισσότερα λίτρα, γιατί αργά ή γρήγορα θα αυξηθούν κι αυτά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι πόσα λίτρα θες να καλύπτει το φίλτρο που θα πάρεις και μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις?
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω το επόμενο ενυδρείο μου να είναι πάνω απο 300 λίτρα, χρήματα διαθέτω, δεν ξέρω τιμές, αλλά αυτή τη περίοδο έχω (οπότε τα ξοδέυω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα οι περισσότεροι εδώ θα σε συμβουλέψουν να πάρεις κάποιο της εταιρείας eheim,και πολύ καλά θα κάνουν γιατί είναι και καλά και αξιόπιστα.Εγώ από την άλλη έχω 2 εξωτερικά της sera,ένα 900 και ένα 1100.Το πρώτο είναι για ενυδρεία μέχρι 240 λίτρων και κοστίζει περίπου 70 ευρώ,και το δεύτερο μέχρι 350λίτρων και κοστίζει περίπου 120 ευρώ.Όσο καιρό τα χρησιμοποιώ δέν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Σου λέω για αυτά από θέμα κόστους γιατί τα eheim κοστίζουν κάτι παραπάνω.....
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που είπες είναι φθηνά πάντως, μπορώ και παραπάνω, όπως είπα αναλόγως και τι βρώ εκεί..Για εξωτερικό φίλτρο, δε πρέπει να έχει καμιά επιπλέον τρύπα το ενυδρείο, που υποτίθεται ότι πρέπει να το έχεις προβλέψει ή καμία σχέση;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια πολυ καλη επιλογη για το ενυδρειο σου ειναι το eheim 2215. Οικονομικό, δυνατο και αξιόπιστο...
Όσο για τρυπα στο ενυδρειο, πρεπει να ανοιξεις στο καπάκι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια τι φίλτρο έχω? | yiafo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-07 21:47 |
Τι σας λέει αυτό το φίλτρο? | gewre | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 10-03-07 14:51 |
Τι αρρώστια έχει και τι φάρμακο; | ikapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 13-09-06 15:14 |
τι ειναι σωστο και τι λαθος τελικα? | paolo21r | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-10-04 12:23 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |