|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά...εχω 3 ενυδρεία juwel....ενα rio και 2 lido. Στο καθένα εχω αφήσει το εργοστασιακό εσωτερικό φίλτρο τους και τους έχω βάλει επιπλέον και απο ενα εξωτερικο φίλτρο eihem 2213. Η ερώτηση μου είναι κάθε πότε κανονικά πρέπει να πλένω τα φίλτρα ? Κάθε φορά που αλλάζω νέρό 30% ? (δηλαδή κάθε 2-3 βδομάδες) ή πιο αραιά ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα πλένεις όταν βλέπεις πως μειώνεται πολύ η ροή τους και "λερώνει" το νερό σου γρήγορα. Καλό είναι να αποφεύγεις το συχνό πλύσιμο
|
|
||||
|
||||
![]()
Και επιπλέον δεν πλένουμε ποτέ τα φίλτρα μας με το νερό της βρύσης. Όταν το αποφασίσεις να τα πλύνεις, θα τα πλύνεις με το νερό του ενυδρείου που θα αδειάσεις.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το νερό που τα πλένουμε, του ενυδρείου δηλαδή , το ξαναβάζουμε μέσα στο ενυδρείο ή το πετάμε;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 25-10-07 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννήστρα κ Καθάρισμα | harilaos | Ζωοτόκα | 7 | 23-09-07 08:51 |
Συντήρηση φιλτρων ΕΗΕΙΜ | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 30-08-05 23:34 |
Συγκριση φιλτρων | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 28-06-05 19:33 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |