|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τι ειδος αλγης ειναι αυτη? Επισης το σαλιγκαρι τι ειναι?
|
|||
|
|||
![]()
το σαλιγγαρι ειναι ενα apple snail!!!(panemorfa saliggaria)
|
||||
|
||||
![]()
Όσο για την άλγη αν και δεν μπορώ να την διακρίνω καλά (είναι και η ώρα) μάλλον για BGA αρχίζει να μου κάνει! (με επιφύλαξη περίμενε και απαντήσεις άλλων).
Μήπως έχεις πολύ φως και λίγη κυκλοφορία?
|
|||
|
|||
![]()
φως εχω 4 τ5 54watt εκαστη. 3 day light & 1 nature. το ενυδρειο ειναι RIO300. κυκλοφορια eheim 2217 μονο και θα μπει και το 2215.
------------------------- μηπως ριχνω λιγο λιπασμα? σιδηρο 1ml kai pottasium 2ml καθημερινα.
Τακης..... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tak660x : 22-10-07 στις 08:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η άλγη συνήθως προέρχετε από περίσσια λιπασμάτων και όχι από έλειψη!
Τι άλλα φυτά έχεις μέσα?
|
|||
|
|||
![]()
riccia fluitans, nymphaea lotus, egeria densa, bacopa caroliniana, echinodorus tenellus, hygrophilia polysperma. επισης εχω πολλα φωσφωρικα που προερχονται απο το νερο του δικτιου, εκτος αν το τεστ της sera που εχω δεν μετραει σωστα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τριχες αλγης γιατι?? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-07 11:20 |
Αντιμετωπηση αλγης | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-07 15:11 |
ενυδρειο ή κεντρο παραγωγης αλγης? | alexinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-06-07 10:25 |
Προβλημα αλγης | xaris1974 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-02-06 19:23 |
ιχνη αλγης | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-07-04 16:31 |