|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα,πριν 1 1/2 μηνα αγορασα 2 θυληκα τα εβαλα στο 15λ ενυδρειο για τυχον αρωστιες.Μετα απο 1βδομαδα ειδα οτι η μια ειναι αδυνατη παρολου που τρωει σαν τρελη.και μεχρι σημερα παραμενει το ιδιο,επιση μου φαινοντε τα βρανχια της φουσκομενα, αναπνεει γρηγορα και κολυμπαει περιεργα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχει καποιο εσωτερικο παρασιτο....
Το θεμα ειναι τι μπορει να ειναι.... Δοκιμασε σκορδο σε σκονη. 100mg σε 100 γρ τροφης για 5 εως εφτα μερες. Επισης δοκιμασε flagyl 750mg/100 λιτρα...για 2 με τρεις μερες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα παρασιτα μεταδιδοντε,sorry οταν λες σκορδο σε σκονη,υπαρχει ειδικη για τα ενυδρεια(γιατι εμενα πηγε το μυαλο μου στην αποξεραμενη που χρησημοποιουμε στο μαγειρεμα,μην κανω κανα λαθος και αντι να γινει καλα το ψαρακι μου,μου πεθανει)
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκορδο μαγειρικης.... σκετο χωρις αλατι...
Και τα παρασιτα μεταδιδονται , οποτε το ψαρι πρεπει να παραμεινει σε καραντινα.. Προσεξε τη δοσολογια ομως... 100mg ειναι 0,1 γραμμαριο σε 100 γραμμαρια τροφης, που ειναι ενα μεγαλο κουτι.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παρακαλώ πατήστε ένα από τα εικονίδια γρήγορης απάντησης στα παραπάνω μηνύματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία γρήγορης απάντησης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rina : 20-10-07 στις 19:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπινα vs μωρα | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 19 | 15-03-06 22:11 |
καισαρικη τομη σε γκαπινα!!!!!!!!!!! | goldmary | Ζωοτόκα | 6 | 21-03-05 00:33 |
ΑΔΥΝΑΤΗ ΠΤΩΣΗ ΝΙΤΡΙΤΗ ΝΟ2 !!! | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 09-03-04 20:44 |