|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας!
πάει καιρός απο το τελευταίο μου login στο forum αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να απέχω απο την παρέα μας. Τελευταία φορά ήταν όταν με επισκεύθηκαν οι φίλοι απο την Πάτρα halvas69 και sak και ζητώ συγνώμη που χάθηκα αυτούς τους μήνες. Τότε μου είχαν φέρει και κάτι κλαδέματα και θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλο μου τον halvas69, οτι η στείρα του anubia παραλίγο να ανθίσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα !
Για να ετοιμαζόμαστε για meetingsssss. Γράψτε πόσοι μπορείτε για αυτό ή το επόμενο σαββατοκύριακο. Εγώ είμαι free kai ta 2. |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα και ο Σακοςςς.Αυτο το Σ-Κ ειναι καλυτερα.Γιωργη κανονισε για αυτο το Σ-Κ και στη χειροτερη να ειμαστε οι δυο μας.
Σιγα μην κατσουμε να παρακαλαμε.......
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω για το άλλο Σαββατοκύριακο, μιας και είναι Παρασκευή σήμερα και είναι κάπως απρόοπτο. Πιστεύω 7 ημέρες είναι υπεραρκετές για όλους ώστε να κανονίσουμε τις δουλειές μας. Εσείς τι λέτε; sak;
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το επομενο, το βλεπω και εγω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει κάποιος να μου δώσει σαλιγκάρια (1-2) apple snail απο κάποια ενδεχόμενη αναπαραγωγή; αν ναι ας τα φέρνει στην συνάντηση. Επίσης όποιος θέλει αφρικανούλες (pseudotropheus zebra μπλέ χρώματος) να μου πει για να τις φέρω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους φυτεύτηκε! | Nik25 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 59 | 28-08-07 00:18 |
ΒΕΤΤΑ ....επιτέλους | georgetax | Bettas | 81 | 20-03-07 21:56 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
Επιτέλους Φωτογραφίες | tomeye | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-01-03 22:15 |