|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας
γνωριζει να μου πει καποιος τι ειδους πετρωματα υπαρχουν στην λιμνη malawi? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επαναλαμβανω το ερωτημα για οσους δεν εγινα κατανοητος
ξερει καποιος τι πετρωματα εχει η λιμνη malawi(δεν εννοω τι ειδους πετρες....)? ευχαριστω και παλι.... |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως θαπρεπε να γινεις λιγο πιο σαφης?
|
|
|||
|
|||
![]()
εννοω π.χ. γρανιτης,λαβα η κατι αλλο με λιγα λογια την γεωλογια της περιοχης.δηλαδη οι πετρες/βραχια που βλεπω στην φωτο τι πετρωμα ειναι?
ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
εψαξα το θεμα εχω λιγες πληροφοριες και θα εχω περισσοτερες.εχω μια φιλη γεωλογο και της εχω δωσει δουλεια...
οι γεωλογοι θεωρουν την λιμνη malawi ως μωρο...οπως μου ειπε 'για εμας τους γεωλογους ειναι σαν να εγινε χθες.δηλαδη πριν 400-450.000 χρονια.Στα μεγαλα βαθη 600 και κατω αποτελειται απο πυριτιο και διατομιτη( το οποιο αποτι μου ειπε εχει δημιουργηθει απο κελυφη). αυτα προς το παρον θα επανελθω με περισσοτερες πληροφοριες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοσμιτικες πετρες | andrew_dh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-03-07 21:13 |
πετρες.......????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Malawi | 6 | 24-02-07 01:25 |
Πετρες καρυστου. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 05-10-06 22:41 |
Πετρες σε ενυδρεία με κιχλίδες Malawi | Carebean pirate | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 17-06-06 20:39 |
ΠΕΤΡΕΣ | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-10-04 20:08 |