|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα.
Λοιπον, σημερα ειχα παει βολτα απο γνωστο pet shop για να παρω υποστρωμα(λιπανση) για το 500 ενυδρειο που θα ετοιμασω των αλλο μηνα. Και τελικα τζαμπα πηγα. Εγω εχω καταλαβει πως βαζουμε μιας εταιριας το υποστρωμα, αλλα ενα απο τα παιδια του καταστηματως μου προτεινε να βαλω ενα κουβα απο την σειρα dennerle, ενα κουβα απο την σειρα hobby, 2 κουβαδες της sera, και ενα κουβα τηε tetra plant και μετα το χαλικι μου απο πανω. Με λιγα λογια να τα κανω ολα σαλατα. Αυτο μου φανηκε λιγο υπερβολη, και κατελιξα να μην παρω τιποτα, αλλα να ακουσω τα σχολια σας πρωτα.... Εαν δεν κανω λαθος, με τοσα ιχνοστιχεια, νομιζω πως το μονο που θα πετειχω ειναι τεραστια ποσοτητας αλγης??? Πια, κατα την γνωμη σας, ειναι μια καλη σειρα για να παρω για υποστρωμα, και τι λετε για την 'σλαλατα' που μου προτειναν?? Εγω αρχικα σκεφτομουν την dennerle, αλλα τωρα ειμαι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποστρωμα | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 15-01-07 12:29 |
υποστρωμα | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-06 16:47 |
Υποστρωμα | Giwrgos23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 19-04-06 14:59 |
υποστρωμα AMTRA | smoof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 17-10-05 11:10 |
sera/υποστρωμα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 08-02-05 17:04 |