|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ένας γνωστός παρόπλισε το ενυδρείο του και είχε ένα εξωτερικό φίλτρο FLUVAL 205. Επειδή δεν έχω εξωτερικό φίλτρο, να το πάρω μεταχειρισμένο άν συμφέρει; 'Η καλύτερα να μαζέψω λεφτά να πάρω αμέσως καινούριο για να πάρω και ανταλλακτικά μαζί; Γιατί τώρα πού θα βρώ εδώ πέρα ανταλλακτικά για το μεταχειρισμένο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνος σου τα λές μόνος σου απαντάς! Πέρα από την πλάκα κοίτα όλες τις παραμέτρους (ειδικά το service) πριν αποφασισεις!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τότε μάλλον ρωτάω για επιβεβαίωση..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Fluval γενικά σαν φίλτρα είναι αρκετά καλά και αν είναι και της σειράς 5 είναι σχετικά καινουργια εγω είχα και έμεινα ευχαριστημένος, όσο για ανταλλακτικά υπάρχουν το θέμα είναι αν θα υπάρχουν και στο νησί
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν εχει καλη διαφορα τιμης απο το καινουργιο παρτο.
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα το δώσει φτηνά (εννοώ κάτω απο 50 ευρώ-φτηνά δεν είναι; Γιατί δεν ξέρω και πόσο περίπου έχει). Εδώ σίγουρα δε βρίσκω ανταλλακτικά, ούτε καινούριο δεν έχει εδώ να πάρω αν θέλω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Τσιόνογλου Σταύρος;200739]Τα Fluval γενικά σαν φίλτρα είναι αρκετά καλά και αν είναι και της σειράς 5 είναι σχετικά καινουργια εγω είχα και έμεινα ευχαριστημένος, όσο για ανταλλακτικά υπάρχουν το θέμα είναι αν θα υπάρχουν και στο νησί
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομίζω να το πάρω τελικά..Τώρα μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και είπε ότι το πήρε 200-300 ευρώ, επειδή φεύγει αύριο για τριήμερο, θα μου πεί την Κυριακή πόσο θα το δώσει. Αλλά αφού είχε τόσο, θα το δώσει γύρω στα 100-150 υπολογίζω, δεν αξίζει, καλύτερα καινούριο και ας δώσω πιό πολλά..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
20 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 19-05-07 17:17 |
ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ | notios_n | Malawi | 3 | 13-05-04 17:46 |
Μετα το κλαδεμα... | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 10-05-04 00:44 |
Μεταχειρισμένο Φίλτρο | ΙΧΘΥΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 29-12-03 14:12 |