|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το πρώτο μου ενυδρείο 90 L. !!!!
περιμένω το δεύτερο ενυδρείο μου 250 λίτρα ![]() ψαρια : 2 skalaria 3 gourami (2f+1m) 1 pleko 2 gatopsara 2 tigrakia 3 saligaria 6 garides |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα πιστευω οτι τα ψαρια σου ειναι πολλα για 90λ...Λοιπον,Τα γατοψαρα αν ενοεις corydoras θελουν ομαδουλα το λιγοτερο 5-6,τα τιγρακια το ιδιο,pleco γενικα τα περισσοτερα ειδη γίνονται τερατακια και για τα gourami θα ελεγα να φύγουν καλύτερα...Τώρα διακοσμηση...Θα σου ελεγα να αντικαταστήσεις τα πλαστικα φυτά με αληθινα και προσωπική μου αποψη να διώξεις τα πυθάρια(αν βεβαια σου αρεσουν τα κρατας,ειναι καθαρα οπτικο το θεμα)Πιστευω οτι αυτο το ενυδρειο οτι στο μελλον θα γινει κουκλι!Αλήθεια στο 250λ. για τι σκευτεσαι?καλη συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τη σύνθεση των ψαριών σου εξήγησε ήδη ο AXEL. Σαν οπτικό αποτέλεσμα αρκετά καλή προσπάθεια (αν εξαιρέσεις τα πυθάρια!). Καλή συνέχεια και καλή τύχη και με το επόμενό σου ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
xmm τα gourami όντως πρέπει να τα απομακρύνω όπως και τα πλαστικά φυτά (τα έβαλα πριν αρχίζω να βλέπω ενυδρεία στο forum)αν και θέλει μεγάλη διαδικασία πλέον για αληθινά φυτά έτσι ?? Tα σταμνάκια τα έβαλα ως κρυψώνες για τις γαρίδες !! Tο ενυδρείο 250 L που περιμένω το προορίζω για δίσκους η για kixlides... δεν έχω αποφασίσει ακόμα ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ξεκινήσεις με κατι απλο οπως annubia η κερατοφυλλο δεν θα χρειαστείς ιδιετερα πράγματα...Εγω σου λεω να το επιχυρισεις...Για δισκους δεν θα σου συνιστούσα ακομα,θέλουν πολυ εμπειρία...Απο κιχλίδες τι ακριβώς σκευτεσαι?Νοτια αφρικη,αμερικανες?τι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξε στις παρουσιάσεις ενυδρείων για αρχή και θα βρεις πολλά αξιόλογα ώστε το νέο που θα φτιάξεις να ειναι σωστά στημένο χωρίς πλαστικά φυτά, πυθαράκια κλπ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου post | redshark | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-12-06 11:48 |
Το πρώτο 54λιτρο | gsa | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 18-09-06 20:40 |
Egeria densa το πρώτο μου φυτό. Ερωτήσεις | akis07 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 03-05-06 18:30 |
Η πρώτη μου αβαρία, το πρώτο σφουγγάρισμα! | ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-02-05 09:53 |