|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα αδέλφια,
θα ήθελα να σας ρωτήσω συμβουλές για την δημιουργία ενός ενυδρείου που είμαι έτοιμος να κατασκευάσω. Πρόκειται για ένα ενυδρείο το οποίο θα περικλείει μία άχαρη κολώνα που έχω στο σπίτι μου (50x50). Σκέφτομαι να έχει τις εξής διαστάσεις : μήκος ανά πλευρά 110 cm, πλάτος (βάθος) 30 cm και ύψος 60 cm (δηλαδή 4 τζάμια 110 cm x 60 cm εξωτερικά, 4 τζάμια 50 cm x 60 cm εσωτερικά και για πάτο 2 τζάμια 30 cm x 50 cm και άλλα δυο 30 cm x 110 cm). Από εσάς θα ήθελα αν μπορούσατε να με βοηθούσατε στο θέμα επιλογής υλικών και κατασκευής. Νομίζω ότι είναι αρκετά πρωτότυπη σαν ιδέα, γιατί όσο και αν έψαξα στο forum δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Αν υπάρχει κάτι, να μου πείτε που είναι να πάρω καμιά ιδέα. Θα εκτιμούσα κάθε σας βοήθεια. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και καλός σας βρήκα. Λάμπρος ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |