|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθώ να βρώ κάποια λύση αλλά ...
![]() Οι ανούμπιες(ενυδρειο 75 λτ ) έχουν εδώ και μια εβδομάδα παρουσιάσει καφέ και κυρίως μαύρα στίγματα και κηλίδες και δείχνουν να μαραίνονται. Το ενυδρείο είναι 2 μηνών (3 μικρα veiltail)έχει 6 ανούμπιες μια μπάλλα άλγης και ένα microsorum pteropus δεμένο σε ριζα(και αυτό δειχνει να έχει πρόβλημα).Εχει υπόστρωμα και έχω προσθέσει 2 παστίλιες λίπασμα για τις ρίζες(sera) και πρόσφατα σταγόνες λίπασμα(sera florena). Σημερα διέκρινα και ίχνη πράσινης άλγης στο τζάμι.Οι μετρήσεις καλές πλην των ΝΟ3 =10-25.Μέτρησα και φωσφορικά κλπ. και δείχνουν ΟΚ.Κάποιος μου είπε να προσθέσω σίδηρο αλλά φοβάμαι το φόρτωμα με λίπασμα. Το νερό το αλλάζω 20-30% ανα εβδομάδα.Τα ψαράκια δεν τα ταιζω πολύ(1 φορά την ημέρα) Η φωτο είναι απο την αρχη του φαινομένου. Τώρα χειροτέρεψαν τα πράγματα. Ζητώ συμβουλές και ιδέες.Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Απο οτι βλεπω τις εχεις φυτεμενες στο χαλικι σου?
Αν ναι βγαλτες και δεστες πανω σε καμια ριζα(π.χ μοπανι) ή καρυδακ.λ.π. με πετονια.. |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευεις ότι φταει αυτό?Δεν τις έχω φυτέψει βαθειά. Εξ΄άλλου και το microsorum pteropus που το έχω δέσει σε ρίζα δείχνει τα ίδια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
Ανούμπιες σε άμμο | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 08-04-04 00:22 |