|
|
||||
|
||||
![]()
H Tunze έχει βγάλει κάτι διπλά ανεμιστηράκια για ψύξη σε ενυδρείο.
τα έχει δουλέψει καποις για να μου πει εντυπώσεις αν έχει την καλοσύνη; Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι? Ποτε? Το site της παντως δεν το εχει.
Και αν περσι δεν υπηρχε, λιγο δυσκολο να το εχει δοκιμασει κανεις ακομα. Υπαρχει πουθενα δημοσιευμενο τουλαχιστον? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε Ιντερνιτικά μαγαζιά υπάρχουν όπως έχει γραφτεί κι έχουν δοθεί και τα links από το GAB. Όμως ήθελα να το ψάξω και σε μαγαζιά στη Ελλάδα. Στο W.I μου είπαν λοιπόν ότι έχουν κάτι διπλά της Tunze με μετασχηματιστή. Μπήκα στο site της Tunze για να τα δω κι οπτικά και για παραπάνω πληροφορίες αλλά δεν τα βρήκα ούτε εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι υπαρχουν σε ιντερνετικα μαγαζια ναι.. Αλλα tunze δεν εχω δει.
Απο μια μικρη ερευνα, κυκλοφορουν καποια ανωνυμα φτηνα πλαστικά, και μια κατασκευη της Giesmann, πιο κυριλε, απο βαμμενο ανοξειδωτο.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμπιστες η οχι... Αν δεν ειναι 12 volt απλα δεν.....
Η ασφαλεια της χαμηλης τασης δεν ξεπερνιεται με ποιοτικες κατασκευες... |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, ψάξτε το!!! Θέλω και εγώ. Με ενδιαφέρει.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια για ανεμιστηράκια | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-07-06 14:19 |
Ιδέα για ψύξη με ανεμιστηράκια | genetix | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 22-06-06 09:32 |
Θερμοστάτης για ανεμιστηράκια. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 21-06-06 10:28 |
Ροή αέρα από τα ανεμιστηράκια | Gourami | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 10-08-05 19:17 |
Ρεύμα για ανεμιστηράκια | neon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 07-03-05 22:49 |