|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.
Ο CT μονομαχος που εχω 2 εβδομαδες (εχω στειλει φωτο) , εδω και 3 ημερες δειχνει σαν να εχει "μαδησει" και εχθες ειχε και δυσκολια στην κινηση και δεν μπορουσε να "πετυχει" την τροφη του. Παρακαλω την βοηθεια σας Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και σ'εσένα! Φωτό που έστειλες? Δεν μπορώ να την βρώ αν και βασικά μας ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες συνθήκες του ενυδρείου που ζει ο μονομάχος! Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο ποιο διαφωτιστικός?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο πιθανό το οτι έχει μαδίσει να εννοείς κάτι σε fin rot.
τώρα για το θέμα ασχοχείας στο θέμα τροφής και τα υπόλοιπα, καλό θα ήταν να συμπληρώσεις την φόρμα ασθενειας που θα βρείς στο thread για τις ασθένειες γλυκού νερού και να κάνεις εκεί το ποστ σου .... Καλή τύχη με τον μονομάχο σου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα δυστυχως δεν προλαβα να κανω κατι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Φιλτρο Ενυδρειου Με Μονομαχο | tsikis | Bettas | 23 | 31-08-06 21:35 |
μονομαχος με παπαγαλοψαρο; | Kiki | Bettas | 5 | 17-02-06 00:34 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |