|
|||
|
|||
![]()
ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 120Λ ΤΟ ΓΕΝΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν καλώς ήρθες!!!
Για να πρασίνισε λογικά ή το βλέπει το φως του ήλιου ή έχεις τα φώτα πολλές ή λίγες ώρες αναμένα! Έχεις ψάρια μέσα? Για δώσε περισσότερες πληροφορίες!!
|
|||
|
|||
![]()
ΕΧΩ 2 OSCAR 2 ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ Κ ΕΝΑ ΓΛΥΦΤΗ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑ 8 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 120 λίτρα ?????
Πιστεύω οτι η θολούρα είναι αμμωνία! Φοβάμαι οτι η πρασινάδα του νερού είναι το μικρότερο σου πρόβλημα! Edit; Αν θέλεις μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις!
|
||||
|
||||
![]()
Ο μονος τροπος που χωρανε αυτα τα ψαρια εκει μεσα ειναι παστά.
Ως ασπιρινη στον καρκινοπαθη, κανε μερικες αλλαγες νερου, αλλα εχεις πολυ σοβαροτερα προβληματα να λυσεις... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS - Προβλημα με το ενυδρειο μου | haritidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-04-07 22:57 |
Nεο ενυδρειο-προβλημα στις Ανουμπιες | IRENE | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 26-10-06 16:40 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |