|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωριζω οτι εχει ξανατεθει το θεμα για τα γκαπυ το παρελθον που μαυριζουν που και που τα ματια αλλα δεν εβγαλα καποια ακρη για το λογο τον οποιο γινεται.Εικασιες για το σεξουαλικο τους κυκλο γιναν μα μηπως υπαρχει κατι ποιο συφκεκριμενο?
|
||||
|
||||
![]()
Από όσο γνωρίζω όχι! Κανείς άλλος? Halvas???????
|
||||
|
||||
![]()
Mπαααα
|
|
||||
|
||||
![]()
Thx παντως για το ενδιαφερον!Το εψαξα και σε αλλα σαητ αλλα δεν βρηκα καμια αναφορα για το ζητημα.Πιθανον να ειναι η 'περιοδος' των ψαριων.Τι αλλο να πω????!
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα μπορείς να το δεις και από μια άλλη οπτική γωνία! Τα δικά μας μάτια όταν ξυπνάμε πως είναι?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω παιδες!Εσεις δεν πατε σχολειο σιγουρα ξυπνατε με καλυτερη διαθεση.Τα δικα μου δεν θελουν να ανοιξουν!!!!Απο την οπτικη που το θετεις,πινουμε ενα καφε πλενουμε προσωπο και οκ.Τα γκαπυ ποσο θελουν,5μερες μεχρι να πιουν το 'καφε' τους?!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Labidoshromis sp. yellow-πρησμενα ματια | Nik25 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-11-06 00:07 |
μαυρα σημαδια σε αρσενικο γκαπι | rita | Ζωοτόκα | 7 | 26-11-05 02:57 |
Μελανοταινια με μαυρα χειλη. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-06-05 08:38 |