|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το αν θα μπορούσε στο 230λ ενυδρείο μου να μπει ένα κοπαδάκι 4 δίσκων. Ουσιαστικά με ενδιαφέρει δίνοντάς σας διάφορα δεδομένα για χώρο, σύνθεση, εξοπλισμό και ρουτίνα συντήρησης να με συμβουλέψετε αν ένα τέτοιο εγχείρημα θα μπορούσε να είναι επιτυχημένο.
Η παρουσίασή του ενυδρείου έχει γίνει εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16689 Τα λίγα πιστεύω ψάρια που έχω θα ήθελα να τα κρατήσω όλα αν δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα. Υπάρχουν Ζεύγος Apistogramma agassizii (+ τα 2 μικρά τους 50 ημερών) και 3xCrossocheilus siamensis (SAE) Να παρατηρήσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση αγοράς μεγαλύτερου ενυδρείου (για κάποια χρόνια έστω) και δεν σκέφτομαι να διώξω τα agassizii (για τα SAE μπορεί και να το σκεφτώ). Δεν θα ήθελα όμως και ένα ενυδρείο που να κυνηγιούνται τα ψάρια συνέχεια μεταξύ τους λόγο χώρου ή σύνθεσης. Υπάρχει ΑΟ, πιθανόν να πάρω και ph controller για την μπουκάλα CO2 που έχω. Αλλαγές νερού μπορούν να γίνονται 1 φορά / βδομάδα κοντά στο 30%. Τι λέτε να προχωρήσω; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί όχι? Καλώς να έρθεις στον κόσμο των δίσκων! Βέβαια εφόσον δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία λίγο διάβασμα πριν την αγορά αλλά και η προετοιμασία συνθηκών (δεν αναφέρεις τι έχεις τώρα)! Και θα είσαι οκ!
|
||||
|
||||
![]()
Το αναφέρει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
3xCrossocheilus siamensis
σε αντιστοιχο ενυδρειο αυτα οσο μεγαλωναν ενοχλουσαν τους δισκους μου οχι λογο συμπεριφορας απεναντι τους αλλα κυριως λογω ογκου και επειδη είναι λίγο <<ατσουμπαλα>> στις κινησεις τους... νομιζω πως τους ενοχλουσαν λογω ογκου και γρηγορων κινησεων........ βεβαια αν ειναι μικρα ακομη το βλεπεις οσο μεγαλωνουν, απλα το αναφερω να το εχεις υποψιν σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι ιδανικα και απο εξοπλισμο και απο κατοικους....... Αν εχεις και μερακι μπορεις να κανεις θαυματα..... ΞΕκινα και ειμαστε εδω για οτι θελησεις......
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο με Δίσκους | ilios | Δίσκοι | 11 | 03-01-07 09:40 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Λέτε να γίνω γιαγιά? | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-09-03 20:34 |
Εσείς τι λέτε για το νέο μου ενυδρείο? | rtolemeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-03-03 16:20 |