|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω το ριο 400 με μονο εξωτερικο φιλτρο το 2217
η θερμοκρασια ειναι στους 26 βαθμους. οι μετρησεις που εχω ειναι: NH4/NH3 = 0 NO2 = 0 NO3 = 5 KH = 6 GH = 10 PH = 7,5 με 8.0 τα ψαρια που εχω ειναι: 6 μελανοταινιες = 2 πικοκ + 4 μποεσμανι 2 σκαλαρια 2 κις γκουραμι 2 λαμπεο = μπικολορ + αλπινο = εχει σταματησει το κυνηγητο μεχρι στιγμης εχω χασει το ενα σκαλαρι, 2 μελανοταινιες και σημερα εχασα το ενα κις!!!!! το μονο που σκεφτομαι ειναι μπας και τα ταιζω λιγο διοτι τους βαζω ξηρα τροφη-φυλλα μια φορα τη μερα την οποια και τρωνε μεσα σε 2 λεπτα. τα ψαρια ειναι το πολυ γυρω στα 4-5 εκ. μηπως ειναι μωρα και τα ταιζω λιγο? ολα ξαφνικα καθοντουσαν στο βυθο και μεσα σε 2 μερες πεθαινανε.... |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον κοιταξτε τι εχει γινει
πριν κανα μηνα εκανα μεταφορα απο 100λιτρο στο 400λιτρο. ολα καλα με τις μετρησεις εκτος απο απο αμμωνια που ειχα παντα 0,5 επειτα απο διαβασμα πηρα τεστ της τροπικ μαριν διοτι αυτα που ειχα ηταν ολα της σερα τα οποια δεν ειναι αξιοπιστα. οποτε η αμμωνια ηταν τελικα 0. ομως ολα τα υπολοιπα λογω του οτι ηταν καινουργια δε τα αντικατεστησα. λετε να τα πεταξω και να παρω ολα τροπικ μαριν και να ξανακανω ολα τα τεστ? υποψιν οτι τα ψαρια χανονται σταδιακα ενα-ενα με διαφορα βδομαδας που σημαινει οτι δεν ειναι επιδημια..... οπως επισης και καθε φορα απο διαφορετικο ειδος. επισης τα λαμπεο που τα εχω απτην αρχη δηλαδη απο το 100λιτρο δηλαδη 4 μηνες ειναι υγιεστατα... |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει περίπτωση να είναι ενδοπαράσιτα, όμως υπάρχει και μιά περίπτωση να πεθαίνουν από βλάβες σε ζωτικά όργανα σε περίπτωση που συνέβαλαν στο στρώσιμο ενός ενυδρείου και υπέστησαν ζημιές από την αμμωνία. Έγινε κάτι τέτοιο μήπως?
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα,
το στρωσιμο ειναι σωστο περιμενα 45 μερες να ολοκληρωθει... απλα οπως τα χαζευω ολα προσπαθουν να φυγουν απο το τζαμι βεβαια αυτο γινεται απο την αρχη και απο το 100λιτρο ακομα... εχετε ξαναδει αυτο που μου συμβαινει?να φευγουν τα ψαρια μεσα σε 2 μερες ετσι ξαφνικα? τα λαμπεο πχ γιατι ζουν κανονικοτατα εδω και 5 μηνες? αυτα που εχω δεν κανουν συμφωνα με τις μετρησεις που εχω? |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον πρόκειται για κάποιο εσωτερικό παράσιτο που βασανίζει τα ψάρια σου αλλά και πάλι δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Το ενυδρείο είναι diy? υπάρχει πιθανότητα να εισάγεται κάποια χημική ουσία από κάπου (σιλικόνη, μεταλλική σωλήνα ή αντικείμενα, κτλ)? έχεις άνθρακα στο φίλτρο σου?
Φώτο πανοραμική μπορείς να ανεβάσεις? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υ.γ. τώρα κατάλαβα γιατί έβαλε "..." ο netblues και τι ήθελε να πει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω πως αρκεί αυτό το φίλτρο, η eheim το δίνει για ενυδρεία μέχρι 600 λίτρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο του ειναι 400 λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με συγχωρεις η απαντηση δεν ηταν για σενα αλλα για τα αποσιωπιτικα του
netblues. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sos - Ψαρια Πεθαινουν | ψαρια και ψαρια | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 15-11-06 12:58 |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |
γιατι πεθαινουν οι katalafilies? | nick tsel | Κοράλλια | 4 | 06-12-04 14:49 |